Artikeln innehåller annonslänkar
Man

10 saker som kvinnor älskar när män bär

10 saker som kvinnor älskar när män bär
10 Se Bildspelet
https://metromode.se/files/2016/06/david-beckham.jpg

1. Vit t-shirt

Det finns faktiskt inget som är så snyggt som en schysst vit t-shirt! Den ska vara sådär krispigt vit och av god kvalitet, viktigt eftersom man vill att den ska kännas mjuk och skön!

Foto: H&M

https://metromode.se/files/2016/06/skinnjacka.jpg

2. Skinnjacka

Samma gäller för skinnjackan. Du bör ha en av så pass god kvalitet att den bara bli snyggare och får bättre passform för varje år som går! Skinnjacka känns självsäker och manligt!

Foto: Rex Features

https://metromode.se/files/2016/06/ryan-gosling.jpg

3. Kostym

Såklart är det snyggt att du klär upp dig då och då! En välsittande kostym klär alla! Se bara till att hitta en modell och en passform som klär dig och gå till skräddaren! Det finns alltid några få ändringar som kan göras för att du ska uppnå den perfekta passformen.

Foto: topiture.com

https://metromode.se/files/2016/06/marlon-tx.jpg

4. Surfhår

Du kanske tror att du är som snyggast när du jobbat in massa vax i håret och lagt det i en perfekt frisyr. Faktum är att det är så mycket snyggare när det får vara lite busigt som det kan bli efter dag på stranden då saltvattnet och solen har fått göra sitt! Så investera hellre i en saltspray som fixar looken!

Foto: Instagram/Marlon Teixeira

https://metromode.se/files/2016/06/men-style-summer-wedding.jpg

5. Vit skjorta

Det kanske känns trist, men det finns inget som är så snyggt som en krispig vit skjorta. Särskilt på sommaren när du blivit lite solkysst! Tänk på det, svårare än så behöver det inte vara. (Men lär dig att stryka.)

Foto: Hellohis.hellofahionblog.com

https://metromode.se/files/2016/06/johannes-huebl.jpg

6. Jeans

Ett par välsittande jeans är galet snyggt. Här är såklart passformen A och O. Men när du väl hittat där perfekta jeansen som är smickrande för just dig så har du verkligen dragit vinstlotten! Köp inte för tighta bara, det får dig bara att se löjlig ut – inte dina benmuskler att se större ut.

Foto: Rex Features

https://metromode.se/files/2016/06/sneakers.jpg

7. Sneakers

Nonchalant och avslappnat. Bär gärna sneakers till kostym för att bryta av lite, det är så snyggt! Se bara till att ha ett bar hela och fräscha!

Foto: Rex features

https://metromode.se/files/2016/06/boots.jpg

8. Boots

På tal om skor: Det är jäkligt hett med ett par snygga boost. Det känns liksom självsäkert och lite rockstjärna.

Foto: Rex features

https://metromode.se/files/2016/06/boxers.jpg

9. Boxers

Investera i snygga kalsonger! Det är minst lika viktigt vad du har under den där snygga outfiten. Vi vill se hela, rena och välsittande boxers.

Foto: Rex features

https://metromode.se/files/2016/06/9eb3faa3aab2293d88e77e13627a5a62.jpg

10. Attityd!

Den här är knepig… Vi vill att du ska verka intresserad men inte för på. Tänk typ: “Artig nonchalans” och tjejerna kommer att tråna efter dig!

(Skit i “The Game”, det var en kille som skrev den! Han har ingen aning.)

Foto: Rex features

Det finns vissa saker du kan bära som kommer få tjejernas hjärtan att slå ett extra slag. Metro Mode har sammanställt listan på allt du behöver veta för att bli en riktigt tjejmagnet! Tro det eller ej, vi är inte så komplicerade som ni tror! Kolla in bildspelet för 10 handfasta tips!
 
Följ MetroMode.se på Facebook – där kan du diskutera och kommentera våra artiklar.

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!