Man

10 tecken på att du hittat din rätta partner

Du kanske inte tror på begreppet själsfränder, men det finns vissa saker i ett förhållande som tyder på att ni hör ihop. Den typen av saker som gör att ni kan klara er igenom tuffa perioder och prövningar, att ni lyfter varandra och är starkast tillsammans.

Foto: Instagram @oliviapalermo

Kolla in listan för tio tecken som tyder på att du och din partner är som gjorda för varandra.

 

1. Du kan inte se dig själv med någon annan

Att du inte kan tänka dig att vara med någon annan är såklart ett mycket tydligt tecken på att du är med precis rätt person. Fundera på hur du skulle bete dig med någon annan i både vardagliga, lyckliga eller sårbara situationer, svårt att ens föreställa sig? Grattis isåfall!
 

2. Ord är inte alltid nödvändiga

Att titta på den andra personen och veta precis vad den tänker, se en kort blick eller ett snett leende och förstå vad det betyder, det innebär att känner ni varandra på djupet! Så himla häftigt när man tänker på det och en stor tillgång i er relation.

via GIPHY

3. Ni skrattar ihop
Humor är otroligt viktigt. Att kunna lätta på stämningen och bryta ut i ett jätteskratt kan vara avgörande för er relation. Kan ni komma på er själva att skratta åt en absurd situation eller att hitta på galenskaper som får er båda att skratta högt så har ni antagligen en mycket stabil grund i er relation.
 
4. Du är bekväm att vara sårbar
Du har inga problem med att gråta när du är ledsen eller att berätta om jobbiga saker som påverkar dig. Ni känner till varandras ömma punkter och svagheter och vet också precis vad som behövs när den andra har det tufft eller känner sig svag.
 
5. Tystnaden är avslappnad
Ni kan sitta helt tysta och vara avslappnade i det. Att kunna njuta av en stunds tystnad då ni bara vill vila tankarna är så viktigt. Att pressa fram konversationer baserade på småprat när ingen av er har något att säga tyder på att ni inte är helt och hållet bekväma med varandra.
 
6. Ni är inte rädda för att prata om obekväma saker
Ni säger allt till varandra. Det spelar ingen roll om det handlar om stort eller smått, hur din arbetsdag varit eller vad som tynger dig för tillfället. Genom att prata om allt får ni större förståelse för varandras mående och agerande, det gör att ni lär känna varandra på djupet.
 
7. Du blir inte hotad av den andra personens behov av egentid
Vare sig det rör sig om tennis tre gånger i veckan eller en tjejkväll på stan så respekterar ni varandras behov av att vara självständiga och stå på egna ben. För ni vet ju att när det väl är bara ni så kan ni ha full fokus på varandra.

via GIPHY

8. Att vara i din partners armar lindrar stress, oro och ångest
Det finns inget bättre än att känna varandras närhet, att ligga i soffan och bara vara eller att få en öm smekning över ryggen.

 
9. Ni accepterar varandras olikheter och åsikter
Det går inte att alltid hålla med varandra eller tycka exakt likadant. Det är nyttigt att kunna ta en diskussion och landa i att ni tycker olika, det behöver inte behöver betyda att det ena är rätt och det andra är fel.
 
10. Du viker dig för att göra din partner glad
Det finns ingen prestige i att vinna eller få din vilja igenom, ibland viker du dig bara för att göra din partner glad. Vare sig det handlar om vad ni är sugna på till middag eller var semeterresan ska gå!
 

Följ MetroMode.se på Facebook – där kan du diskutera och kommentera våra artiklar.

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!