Man

5 dejtingtips alla män borde ta lärdom av

Det finns några saker du måste tänka på för att det ska bli en lyckad dejt som kan leda till fler. Marcus Schuterman har genom gamla erfarenheter och kärleksböcker tagit fram fem grymma kärlekstips alla män borde ha koll på. 

12

1. “Uppförande skapar mannen”

Etikett, eller konsten att föra sig, blir aldrig omodernt. Det är alltid uppskattat att öppna dörren för sin dejt, att le mycket och få sin dejt att känna sig trygg när ni umgås. Men gör det inte till en “grej”, få det att kännas naturligt.

2. Klä upp dig av ren respekt

Att klä upp dig är en del av dejten – du visar att du bryr dig ert möte. Varför bjuder man annars ut någon? Nu menar vi inte att du ska dyka upp med en smoking till en lunch. Klä dig passande för er typ av dejt och se till att du ser fräsch ut!

3. Ge henne rätt typ av uppmärksamhet

“Jag dumpade honom för att han gav mig för mycket uppmärksamhet” sa ingen kvinna någonsin. Rätt typ av uppmärksamhet handlar om att våga ge komplimanger och att kommunicera det du vill säga på rätt sätt. Tänk på att välja rätt tillfälle och gör det snyggt.

4. Lär dig att ha kul när du dansar – även fast du inte är bra på det

Det är näst intill omöjligt att inte ha roligt när man dansar. Dans är också fantastiskt att ta till när det känns som att ni har pratat om allt som går att prata om. Ta hannes hand, le och säg “nu dansar vi”. Finns det ingen musik? Använd mobilen, den är precis lika bra som en högtalare så det finns inget att skylla på!

giphy-2

5. Spela inga spel

Det är smart att vara lite försiktig i början när du precis har träffat någon, då ingen vill bli sårad. Men det är fel att ta för lång tid på sig att svara och bara respektlöst att leka med någons känslor. Försök att hitta en balans mellan att ge andrum och att vara överdrivet investerad i er nyfunna relation. De flesta kvinnorna är smarta nog att förstå vad du håller på med, så du lurar ingen.

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!