Man

5 saker som får dig att må bättre under tuffa tider

Ibland befinner vi oss i tuffa perioder då livet känns extra tungt. När saker inte går vår väg blir vi ledsna, frustrerade, och arga. Det hör livet till att uppleva jobbiga perioder men det är upp till oss själva hur vi väljer att reagera och hantera situationen. vi listar fem styrkande saker som får dig att må bättre under tuffa tider.

ska%cc%88rmavbild-2017-02-09-kl-12-53-38

1. Inget varar för alltid

Det är enkelt att fastna i ett mörker under svåra perioder. Ett mörker fullt av negativitet och frustration. Men tänk på att även fast det kan kännas som att allt är förgäves för tillfället så kommer situationen inte alltid att se densamma ut. Smärtan kommer inte att vara där för alltid och varje dag är en potentiell nystart.

2. Du är din egen lyckas smed

Butlern i Batman, Alfred Pennyworth, sa en gång: “Why do we fall? So we can learn to pick ourselves up.” I bland möter vi motgångar som drar ner oss och då måste vi ta oss upp igen. Ibland känns det omöjligt, men du är stark och du kan göra det. Det finns ingen som kan hjälpa dig lika mycket som du själv. Reflektera, lär dig, och gå vidare!

ska%cc%88rmavbild-2017-02-09-kl-12-54-11

3. Tänk positivt 

Det kommer alltid att finnas negativa människor som vill dra ner dig i deras mörker. Kom ihåg att negativa människor ofta är väldigt olyckliga. Du är din egen person och behöver inte lyssna på dem eller ta in deras negativitet.

 

ska%cc%88rmavbild-2017-02-09-kl-12-54-19

4. Fokusera på rätt saker 

Om du väljer att fokusera på de saker som kan gå dåligt kommer du aldrig att må bra eller nå din fulla potential. Lycka och framgång når du med en positiv attityd som motiverar dig.

5. Kämpa på, det blir bättre

Ibland känns det som om att vi är fastkedjade med våra motgångar och då är det viktigt att kämpa på och inte ge upp. De tuffa perioderna i livet är en del av resan och kampen framåt är den ända vägen ur en svår period.

Källa och Foto: Life HackUnsplash

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!