Man

Här är de 6 bästa Tindertipsen som får dig att träffa henne

TINDER

Digital dating är något som har cirkulerat länge. Det är inget nytt, många tycker det är spännande, och dem som säger att dem inte gör det – gör nog det. Även fast du spanar lite lätt, eller letar efter kärleken så ska du vara on-point med profilen. Här är sex tips för att göra din Tinder-profil till en vinnare!

 

Förstå hur kvinnor använder digitala dating-verktyg

 

Enligt Elite Daily’s Alexia LaFata så måste man förstå hur kvinnor använder digital dating för att se någon slags framgång på Tinder. En rapport från New York Times påstår att män swipear höger 46% av gångerna, och kvinnor bara 14% av gångerna. Det betyder att det är väldigt många mer snubbar som är sugna på någon typ av kontakt än vad kvinnorna är. Kvinnor tänker profilen i helhet, inte enstaka vinnande delar av profilen. En bra beskrivning räcker inte!

 

Din första bild måste inkludera 1. En bild på BARA dig, och 2. Ditt ANSIKTE

 

Boom. Ansikte. Bam. Här har du det. Var stolt – Du kommer ändå inte undan. Ansiktsbilden är viktigt för det är ansiktet som ger det fösta intrycket (nej bär inga solglasögon).

 

Inkludera en beskrivning som inte är för lång

 

Ett ord är för kort. Två paragrafer är för långt. Två meningar med något klipskt brukar vara bra. Om du får henne att skratta lite så är du hemma. Men sanningen är att det som fungerar bäst är någon form av ”inbjudan.” Är du galen i popcorn, nämn det i din beskrivning! Det ger henne möjligheten att prata om just det – poppisar.

 

Ha mer än en bild

 

EN BILD? Vem. Har. En. Bild. Satsa på 3 eller mer, det ger intrycket av en mer konsis profil. Men du, vänta. Se till så att det ser ut som du på alla bilder, annars undrar de vilken av bilderna som faktiskt är på dig. Det blir också stelt om du ska sitta där med ditt ex. Inga ex-flickvänner(!).

 

Se till så att du listar ditt jobb eller ditt universitet

 

Att lista båda är grymt, men du behöver inte ha med båda. Tanken är att man ska förstå vad du har haft/har för dig genom att kika lite snabbt på din profil.

 

Hitta inte på saker

 

Kvinnor kan dofta sig fram lögnare. Låtsas inte vara någon du inte är, det kommer fram förr eller senare. Glöm det, ingen vill vara en catfish. Vill du bygga något av värde så är lögner inte på kartan. Om du älskar att springa runt i skogen och jaga orangea flaggor så säg det, om du gillar att läsa serietidningar så säg det. Alla uppskattar ärlighet. Framförallt så gör man det enklare att träffa någon som faktiskt har samma intressen!

 

Källa: Elite Daily, New York Times

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!