Man

5 tindertips för en lyckad konversation på Tinder

tinder tips 2016 konversation dating app tindertips
Det är alltid svårt att inleda en konversation på Tinder med en person du inte känner alls. Det första intrycket betyder massor och det kan därför vara bra att lägga lite eftertanke bakom den inledande repliken. Metro Mode har därför listat fem enkla knep om hu du lyckas inleda en lyckad konversation på Tinder.
 
1. Kort: Skriv inte mer än två meningar i ditt första meddelande. Om det inledningen är för lång finns risken att personen du matchat med inte ens kommer att orka läsa det du skrivit.
 
2. Unik: Raggningsrepliker är inte ett sätta att skaffa ragg på, de är obehagliga. Inte ens om du försöker vara rolig, ironisk eller charmig med en raggningsreplik… Det är nämligen ganska svårt att förmedla ironi över text, så skippa det! Du kan vara rolig vid ett senare tillfälle. Skriv något som du är personligt, det kan innefatta ett intresse du sett att ni delar eller något du snappat upp i personens bilder eller helt enkelt det som först fick dig att svajpa höger!
 
3. Personlig: Fortsätt vara personlig, vad är du genuint intresserad av om den här människan? Så fort ni fått en kontakt som känns mer än ytligt och trevande så kan det vara lättare att ta ett steg vidare. Våga fråga och och var intresserad helt enkelt!
 
4. Underhållande: Kom ihåg att du inte håller i en anställningsintervju. Vara lekfull och rolig! Får du personen att skratta så har du redan där kommit långt! Konversationen ska flyta på naturligt, inte bestå av varannan fråga, vartannat svar.
 
5. Respekt: Respektera varje person du skriver med. Det är lätt att få en overklig känsla av att sitta och svajpa och chatta genom en telefon. Det finns faktiskt en människa med riktiga känslor, tankar och precis lika höga krav och förhoppningar som du har så var inte framfusig eller otrevlig, det ger dig ingenting!
 

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!