Man

5 vanliga stilmissar män ofta gör när de dejtar

5 vanliga stilmissar män ofta gör när de dejtar
5 Se Bildspelet

1. Bär inte slitna gympadojjor

Se till att skorna är rena och fräscha innan du går iväg för att möta upp din dejt. Har du ett par ofräscha och illaluktande skor spelar det ingen roll vad du har på dig upptill.

 

https://metromode.se/files/2016/06/tight-shirt-men.jpg

2. För tight skjorta

Många kvinnor och män upplever att männen ofta bär för tighta skjortor på dejten – vilket är sjukt osexigt. Välj en skjorta som gör dig snyggare och inte tvärtom.

https://metromode.se/files/2016/06/92623915.jpg

3. Skippa mössan

Mössan kan lätt uppfattas något “sunkig” och sitter ni på en mysig middag kan det uppfattas respektlöst mot din dejt att inte ta av sig mössan. Din frisyr är en stor del av vem du är och hen kommer för eller senare ändå få se din frisyr om dejten går bra.

https://metromode.se/files/2016/06/040.jpg

4. Undvik pösiga jeans med häng

Dra på dig ett par jeans med god passform. Det vill säga ett par byxor som inte avslöjar för mycket av vilka kalsonger du valt dagen till ära.

https://metromode.se/files/2016/06/Skarmavbild-2016-05-12-kl.-11.54.19.png

5. Knäpp inte upp för många knappar på skjortan

Knäpp inte upp för många knappar på skjortan. Oavsett hur brun eller vältränad du är så är för många uppknäppta knappar inget att rekommendera. En eller två knappar är snyggast.

 

 
Oavsett om det är första dejten eller sjunde dejten du ska iväg på så vill du visa din bästa och snyggaste sida. Sommaren är en högsäsong för dejting och när det kommer till att välja kläder inför så finns några plagg som du verkligen bör hålla dig borta från. Metro Mode tipsar om 5 vanliga stilmissar du bör undvika om du vill imponera på din dejt. Slitna gympadojjor och för tight skjorta är bara några av de sedvanliga klädfel.
 
Följ MetroMode.se på Facebook – där kan du diskutera och kommentera våra artiklar.

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!