Man

6 saker du aldrig ska göra när du raggar på en tjej

När du träffar en tjej för första gången i en bar eller ute på stan kan det vara svårt att veta hur man ska vara, vad man ska säga eller vilka sidor man vill lyfta. Såklart är det alltid bäst att vara sig själv men det är lätt att det blir fel eller att stämningen blir krystad. Metro Mode listar 7 saker du dock ska undvika att (läs: aldrig) göra när du stöter på en tjej.

1. Gör inga konstiga tricks
Det är liksom inte meningen att du ska framföra en enmansshow för en person. Det blir bara konstigt om börjar trixa med ett mynt, trolla med en ölflaska eller visa att du kan slicka dig på näsan. Nej tack till uppträdanden!

2. Ha en plan för vad du vill säga
Om du ska gå fram till en tjej som du tycker ser intressant ut. Ha då en plan! Då menar vi inte en plan om vad du vill, snarare en plan för vad du vill säga! Planera in åtminstone ett par samtalsämnen du kan ta upp. Det bli väldigt märkligt om du dyker upp och inte har något att säga, obehaglig stämning för er båda!

3. Skryt inte om konstiga saker
Skryt inte! Det är så obehagligt med personer som skryter om sig själva och sina egenskaper. Lyft istället henne och låt henne få lära känna dina goda egenskaper genom konversationen. Skryt inte heller genom att visa att du kan svepa en öl på tre sekunder eller liknande pinsamheter.

4. Använd inga trötta raggningsrepliker
Det är så sjukt osexigt att bli uppraggad av en lustig replik som du lärde dig i ett omklädningsrum när du var tolv. Var lite mer originell än så! Det är inte charmigt, inte ens om du är ironisk!

5. Fråga inte om hon har pojkvän
Att inleda en konversation med detta är verkligen dödsstöten, vad än hennes svar blir. Vad menar du med detta? Att det inte är värt att prata med henne om hon nu skulle ha pojkvän? Eller att du redan har planerat vad du vill inleda om hon skulle vara singel. Det blir bara konstigt!

6. Att outtalat skryta om pengar
Det är bara löjligt att du ska beställa in den dyraste flaskan champagne eller lite för många drinkar för att visa att du kan slösa? Överdriv inte! Hon ska tycka om dig för att du är du, inte för att du låtsas vara ekonomiskt oberoende för en kväll.

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!