Man

7 känsliga kroppsdelar som kvinnor gillar när du tar på

Vi vet alla vilka kvinnliga kroppsdelar män för det mesta gillar att uppmärksamma, men kvinnokroppen handlar om så mycket mer än bröst och rumpa.

Foro: Rex Features

Nedan listar Metro Mode Man sju kroppsdelar kvinnor vill att du tar på – lite extra! 

Hennes hår

Hennes hår

Att underhålla det där vackra håret är inte den enda anledningen till varför kvinnor går till deras hårfrisörer så ofta. Det är en lång (och ofta skön) process som kan vara en stress-befriare. Att dra dina händer försiktigt genom hennes hår är ofta populärt. Testa även att massera hennes huvud försiktigt.

Nästa bild
Längst ner på hennes ryggrad

Längst ner på hennes ryggrad

Det bästa sättet att ta röra din kvinna genom en folksamling av människor är genom att placera handen mot hennes nedre del av ryggen. Den gesten visar att du är beskyddande, men inte för intensiv som om du hade en arm över axeln.

Nästa bild
Hennes fötter

Hennes fötter

Pulp Fiction lärde oss att massera en annan mans frus fötter är ett misstag som kan sluta med att man blir utslängd ut från fönstret, så en förståelse för vems fötter du ska massera är viktig. Det är också sant att många inte gillar att bli masserade på fötterna, gå då vidare till nästa punkt. Men gillar hon det så är fotmassage ofta väldigt uppskattat (kommunicera gärna detta på förhand). Gör det rätt med lite olja eller hudlotion. Glöm inte att ge uppmärksamhet till hennes tår, anklar, och sidorna på hennes fötter.

Nästa bild
Hennes nacke

Hennes nacke

Oavsett om du börjar eller slutar vid nacken, kyss den. Underskatta inte kraften några nackkyssar har hos kvinnan. Massera försiktigt nacken samtidigt som du kysser området.

Nästa bild
Hennes mage

Hennes mage

Att ge magen kärlek är inte en dum ide: men innan du gör det är det viktigt att du är beredd på att inte hoppa ner i hennes byxor när du ”redan är så nära.” Håll fokuset på magen.

Nästa bild
Hennes öronsnibbar

Hennes öronsnibbar

Rör, kyss och bit försiktigt på hennes öronsnibbar. Dem här delikata, mjuka små nerv-punkterna är nämligen väldigt känsliga, och de flesta kvinnorna gillar när man rör vid dem.

Nästa bild
Hennes innerlår

Hennes innerlår

Innerlåren är en stor, skinande nyckel till en kvinnas nervsystem. Men samma gäller här som vid magen. Tanken här är att du ska använda dina händer för att uppnå en slags värmande känsla.

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!