Man

7 krav du måste uppfylla för att få jobbet på Joe & the Juice

Har du också lagt märke till att killarna på Joe & the Juice har ett väldigt fördelaktigt utseende? Det är självklart ingen slump. Den populära juicebaren, som vi ofta ser på flygplatser och i trendiga kvarter, har vissa kriterier du måste uppfylla för att få jobba där. 

 

B0nhY-HIMAA-La2.jpg-large

 

1.Du är kille. 

– Det här är kanske den viktigaste punkten av alla. Du ska vara snubbe – annars kan du lika bra ge upp direkt.

 

2. Du måste vara snygg.

– Det blir väldigt mycket enklare att få jobb på Joe & the Juice om du är jäkligt snygg. Helst ska du ha ett litet modellkontrakt i bakfickan eller se ut som en erfaren surfare. Då kommer du garanterat att smälta in i gänget.

 

3. Rätt meriter på CV:et.

– Det är självklart ett plus om du har haft ett jag-jobbar-här-för-att-jag-är-snygg-och-charmig-jobb innan. Hollister, Ralph Lauren och Abercrombie & Fitch slår alltid högt på CV:et.

 

 

4. Du gillar att åka longboard.

– Yes, om du rullar in på en longboard på anställningsintervjun i en bomberjacka och en avslappnad T-shirt så är jobbet troligtvis ditt.

 

5. Du är alltid redo med en fistbumps

– Du är en jäkel på att göra en grym fistbumps. Det underlättar såklart om du kan knyta näven och göra en avslappnad fistbumps mot dina bröder.

 
6. Du har tatueringar på ena armen.

– Om du ska stå och pressa juice inför en publik flera timmar varje dag så måste du ha en bra sleeve, med väl valda tatueringar.

 

tumblr_n75h4jYb4o1t6m8z8o1_1280

 
7. Platsar du i filmen?

– Känner du att du skulle kunna platsa i det här videoklippet så uppfyller du troligtvis alla kriterier.
 

 

Källa. Lajkat.se 
 

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!