Man

8 saker alla i ett förhållande borde göra (varje dag)

Vi listar 8 saker alla som är i ett förhållande borde göra för att få ett långt och lyckligt förhållande. Spoiler, en av dem handlar om att spendera tid ifrån varandra.

relationstips-man-killar-forhallande-tips-puffFoto:REX

1. Resa ensam
Det låter kanske helt otänkbart, för varför skulle en vilja resa med någon annan än sin partner? När du är i ett stadigt förhållande händer det kanske inte så mycket längre och du har heller kanske inte utmanat dig själv på ett tag. Ge dig ut och res, antingen ensam eller med en vän som sällskap. Upptäck någonting själv. Även fast du är i ett förhållande så ska du ändå lära dig att ta hand om dig själv. Dessutom får ni tid att sakna varandra och du har säkert hört detta 100 gånger förut, men det är bra att sakna varandra. Ni kommer inse hur mycket ni tycker om varandra och du kommer knappt kunna bärga dig för att få berätta om din resa för din partner.

2. Var ärliga
När du är i ett förhållande med någon så är det hög tid att ni slutar spela några spel. Ni verkar ju gilla varandra så bjud på er själva och var ärliga. Berätta vad ni känner och framförallt hör av er när ni känner för det. Strunta i allt en “ska och inte ska” göra.

3. Var kreativa
Vi vet nog alla att när en är i ett förhållande så kan allt helt plötsligt förvandlas till rutiner. Ni äter samma sak, ni ser samma serie, gör samma sak när ni ses osv. Aktivera er med saker ni kanske aldrig skulle tänka er göra. Ta danslektioner, se en film ni båda tror ni inte gillar eller egentligen vad som helst. Var kreativa och försök gå utanför er bekvämlighetszon.

4. Välj varandra
Ni har valt varandra en gång, den gången ni bestämde er för att ni skulle bli ett par. Sen då? Det är lätt hänt att din partner förvandlas från att vara spännande och mystisk till att bli någon du tittar på Netflix tillsammans med i urtvättade mjukisar. Prata med varandra, ha intressanta diskussioner och skratta med varandra. Ni ska inte vara med varandra för att det är bekvämt att ha en ständig serie-kompis utan var med varandra för att ni fortfarande får varandra att skratta.


5. Skapa ett gemensamt liv

Planera framtiden tillsammans, var vill ni resa eller göra i livet? Ni kanske kan hitta något gemensamt intresse som ni kan göra tillsammans. Inkludera varandra i era liv.

6. Ha era separata liv
Detta kan vara den viktigaste punkten på hela listan. Ge inte upp ditt eget liv för att du är i ett förhållande. Ni behöver faktiskt inte göra ALLT tillsammans. Fortsätt att träffa dina kompisar på onsdagar eller vad du än brukar göra.

7. Var varandras största suporter
Stötta varandra i både med och motgångar. Att var i ett förhållande med någon betyder också att ha någon att luta sig mot när livet inte känns så roligt och någon som firar med en när det går bra.

8. Resa tillsammans
Det finns ingeting som får er att växa som par som att resa tillsammans. Ni kommer lära känna varandra på ett helt nytt plan. Ni kommer få lära er att hantera konflikter, vara problemlösare och respektera varandra. Framförallt kommer ni ha så kul. För ingenting slår att få upptäcka någonting nytt med den en gillar mest.

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!