Artikeln innehåller annonslänkar
Man

8 tips på hur du gör din flygresa bekvämare

Hatar du att flyga längre sträckor? Att få ont i varenda led i kroppen, känna sig trött, ofräsch och uttorkad vid landning är symtom som många upplever efter långflygningar. Vi listar åtta tips som kommer få din långa flygresa att kännas som en enkel match.

Foto: Unsplash/Instagram @sincerelyjules

Det finns många sätta att tackla flygresan rätt och lätt, med enkla medel kan du landa utvilad och pigg, redo att upptäcka och uppleva destinationen du drömt om ända sedan du bokade resan. Dina flygresor kommer efter dessa tips upplevas helt annorlunda – varsågod på förhand.
 
Följ MetroMode.se på Facebook – där kan du diskutera och kommentera våra artiklar.

1. Äta bör man... KÖP

1. Äta bör man...

Flygplans mat är inte den optimala för att få en härlig resa… Under vissa flygningar kan visserligen måltiden smaka bra, men de är fortfarande mat som är tung på kolhydrater och innehåller inte så mycket färska grönsaker. Vilket gör att du inte kommer hålla dig mätt så länge som du själv skulle önska. För att undvika det här (och att du ska behöva beställa in fyra såna där små påsar med chips) så är det ett bra tips att äta något ordentligt innan du kliver på planet, även om det råkar vara en tid som är “mellan måltider”. Det kommer du tacka dig själv för!

KÖP

Foto: Shutterstock

Nästa bild
Fråga (så snällt du bara kan) efter en uppgradering KÖP

Fråga (så snällt du bara kan) efter en uppgradering

Det kanske inte fungerar , men det skadar inte att fråga… Förvänta dig inte för mycket, men om flygningen inte är fullbokad kan det gå! Det kan åtminstone leda till ett säte med extra benutrymme eller några lediga säten på rad där du kan sträcka ut dig! Om du inte får jackpott och hamnar i första klass det vill säga.

Enkla tips på hur du kammar hem en uppgradering!

KÖP

Foto: Unsplash

Nästa bild
Anländ fräsch KÖP

Anländ fräsch

Se till att ha med en tandborste lite tandkräm, deo och våtservetter även en liten återfuktande kräm kan vara bra då flygplansluften är extremt torr. Innan du landar får du tillfälle att fräscha upp dig och du kan glida ur planet utan att känna dig ofräsch.

KÖP

Foto: REX

Nästa bild
Packa smart KÖP

Packa smart

Det finns inget värre än när du anländer i ett främmande land och får reda på att ditt bagage är någon helt annanstans. Så packa smart, planera vad du verkligen kommer att behöva och försöka att få plats med det i ett handbagage, på så vis har du full kontroll över vad du har med och var dina befinner sig in men det kan göras .

KÖP

Foto: Instagram @sincerelyjules

Nästa bild
Sprita, sprita, sprita KÖP

Sprita, sprita, sprita

Under din flygtur kommer du att befinna dig på små små ytor med många personer – och alla deras bakterier…. Så packa ner en liten handsprit i ditt handbagage. Med den kan du torka av brickbordet, armstöden och såklart dina händer! Du vill ju inte riskera att dra på dig någon annans baciller eller förkylning!

Pris: 69 kronor.

 

KÖP

Nästa bild
Håll dig underhållen KÖP

Håll dig underhållen

Se till att ha med din egen under hållning! Det är så trist att hamna på en långflygning bara för att inse att du redan sedan tidigare avverkat hela filmlistan! Så ladda ner några poddar, en ljudbok eller härliga magasin (och öronproppar eller hörlurar för att kunna stänga ut oönskat sorl). Ha gärna mer material än du kommer hinna konsumera under flygresan, på så vis har du valmöjligheter och lite att spara till hemresan!

KÖP

Foto: Unsplash

Nästa bild
Drick vatten KÖP

Drick vatten

Drick vatten! Mer än du tror att du behöver. Det är många som undviker att dricka för att de inte vill gå på flygplanstoaletten i onödan. En dålig taktik, eftersom luften i planet är så torr är det viktigt att du dricker vatten för att kompensera för det. Det kommer göra att du känner dig både piggare och fräschare.

KÖP

Foto: Unsplash

Nästa bild
Sträck på dig KÖP

Sträck på dig

En lång flygning kan kännas ännu längre om du inte sträcker ut kroppen och rör på dig under resans gång. Så se till att ta en liten promenad i gången och satsa på att göra några enklare stretchövningar. Då kommer du må mycket bättre och resan kommer kännas härligare.

Här finns massa bar stretchingtips för din flygresa!

KÖP

Foto: Metro Mode

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!