Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Man

Alex Schulman: “Därför slutar jag dricka alkohol”

När Alex Schulman vaknade upp och inte längre kunde sortera dagarna som gått under semestern kom beslutet som på beställning. “Jag slutar att dricka”. 

Alex-schulman-slutar-dricka-alkohol

I senaste avsnittet av Fyllepodden gästar Alex Schulman Sanna Lundell och Anitha Schulman. I avsnittet berättar han om sin uppväxt med en mamma som var beroende av alkohol och kommer sedan in på att han själv fått en beroendepersonlighet.
 
I samband med att Alex skrev senaste boken “Glöm mig” som handlar om hans mamma började Alex själv fundera över sin relation till alkohol. Där och då kom beslutet att sluta dricka helt för ett bra tag framöver.
 
“Jag är så trött på att vara fånge i de här tankarna, jag vill vara fri. Jag säger absolut inte att jag har ett alkoholberoende, men på något sätt har jag nog det ändå i den mening att det har alla vi som dricker och vi som gör planer och vi som älskar glaset”, säger Schulman i podden.
 
Här kan du lyssna på avsnittet med Alex Schulman!

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!