Man

Dansa mer! 5 tips på hur du lyckas bättre med dina moves

La La Land’s trailer får oss att fyllas av dans, musik och fina kläder. Den får oss att längta efter att släppa loss på riktigt och framförallt – ha kul. Här har vi satt samman fem tips att tänka på för dig som vill dansa mer, bättre och snyggare! 

Namnlöst-5

1. Ha kul(!)

Att dansa är något som blir ännu bättre och roligare om du går in med målet att ha kul! Bry dig inte om vad andra tycker och tänker utan ta ut dina mooves med självsäkerhet.

 

2. Försök hitta taktkänslan 

Alla har inte taktkänsla och det är okej, man får dansa ändå! Ett tips är ändå att försöka följa musiken och låta kroppen hitta takten i låten så gott det går… Var här och nu, ta ett djupt andetag och njut.

 

3. Dansa med rätt attityd 

Dansa med rätt attityd och visa att du vet vad du vill med dina moves. Det är få saker som är så hett som någon som lever ut en känsla via dans med attityd (och glimten i ögat)!

Namnlöst-6

4. Klä dig rätt 

Du har redan rätt attityd, hyfsad takt och kul när du dansar, bra! Nu är det hög tid att du även lägger ner en tanke på din outfit. Vi rekommenderar inte att du gör som John Travolta i Saturday Night Fever och kör på tighta trikåer utan att du satsar på plagg som får dig att känna dig bekväm. Det kan vara allt ifrån jeans till chinos med en snygg t-shirt och schysta sneakers.

 

5. Ha kontroll över din kropp 

Gör inte samma misstag som gänget i West Side Story. Att slänga runt med armbågar (och ben för den delen) och starta problem som urartar i bråk på dansgolvet är inte attraktivt… Utan bara onödigt och tråkigt! Dansa för att få ut dina känslor men lugna ner kroppsspråket tillräckligt mycket så att du inte ställer till med en scen.

 

 

 

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!