Artikeln innehåller annonslänkar
Man

Groomingprodukterna du bör packa med på semestern

Semestern närmar sig. Du glömmer väl inte att packa ned neccessären med de nödvändigase produkterna? Här är 10 groomingprodukter som kan vara bra att ha med på solresan.

Foto: Instagram @jislainduval

Se våra bästa sommartips nedan!

Solskyddskräm, SPF 30 - Recipe for men KÖP

Solskyddskräm, SPF 30 - Recipe for men

Pris: 231 kronor.

Solskyddskräm som verkar djupt fuktande, lugnar och mjukgör. Recipe for mens optimerade kombination av solskyddsfilter skyddar mot ett brett spektrum av solens skadliga UV-strålar (UVA och UVB), samt strålning från datorskärmar. En mix av ingredienser, speciellt anpassade för män, krymper porer och motverkar glansig hy.

KÖP

Nästa bild
Ansiktsskrubb - Rituals KÖP

Ansiktsskrubb - Rituals

Pris: 140 kronor.

Ansiktsskrubb för män med de effektivaste naturliga ingredienserna som skonsamt exfolierar och rengör huden.

KÖP

Nästa bild
Rakskum - Aesop KÖP

Rakskum - Aesop

Pris: 340 kronor.

Lätt skummande, rakskum med maximalt glid för alla hudtyper. Ett rakserum som möjliggör en nära rakning utan att irritera huden. Förbättrad med antiinflammatoriska extrakt av Aloe Vera, Sandelträ och Neroli Blossom för att mjuka upp och återfukta.

KÖP

Nästa bild
Deodorant - Biotherm KÖP

Deodorant - Biotherm

Pris: 210 kronor.

Biotherm Day Control Deo Stick är en effektiv deodorant som verkar i upp till 48 timmar. Deodoranten är mild och utan alkohol. Känns varken fet eller klibbig mot huden. Doften är maskulin. Motverkar lukt, färgar inte av sig och är enkel att applicera.

KÖP

Nästa bild
Body scrub - Molton Brown KÖP

Body scrub - Molton Brown

Pris: 300 kronor.

En kroppskrubb med olivstenspartiklar för mikro-peeling och en djuprengörande effekt. Exfolierande olivstenspartiklar för att öka hudens mikro-exfoliering. Stimulerande svartpepparolja och grapefrukt.

KÖP

Nästa bild
Fuktcreme - Clinique KÖP

Fuktcreme - Clinique

Pris: 315 kronor.

En fuktcreme som håller huden elastisk och smidig hela dagen. Cremen har en lätt konsistenten som absorberas snabbt.

KÖP

Nästa bild
Ansiktsmask - Foreo KÖP

Ansiktsmask - Foreo

Pris: 103 kronor.

Den här ansiktsmasken är formulerad med olivolja och föryngrande ginseng. Masken fungerar återfuktande vilket gör den perfekt i slutet av dagen. Allt du behöver är 90 sekunder för att njuta av en avslappnande UFO-ansiktsbehandling som lämnar din hy jämnare och mjukare.

KÖP

Nästa bild
Deodorant - Issey Miyake KÖP

Deodorant - Issey Miyake

Pris: 310 kronor.

 

 

KÖP

Nästa bild
Solskydd för läpparna - Meraki KÖP

Solskydd för läpparna - Meraki

Pris: 219 kronor.

Använd Sun Stick med SPF 50 från Meraki på de områden som behöver extra skydd mot solen. Stickan är inte fet och lämnar inga vita rester tack vare de kemiska UVA- och UVB-filtren som också absorberar skadliga UV-strålar. Denna solsticka innehåller rikliga mängder bivax, stickan är både mjuk och lätt att applicera och bildar en skyddande barriär på hudens yta. Både vuxna och barn kan använda denna parfymfria solsticka. Certifierad av Asthma-Allergy Denmark och är Svan-märkt.

KÖP

Nästa bild
Turbo wash - Jack Black KÖP

Turbo wash - Jack Black

Pris: 199 kronor.

Jack Black Turbo Wash är fylld med energigivande ingredienser och rengör hela kroppen och håret. Innehåller rosmarin och eukalyptus som naturligt minskar bakterier på hudens yta. Den lämnar kroppen vitaliserad, återfuktad och ren.

KÖP

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!