Man

Hemligheten bakom David Beckhams perfekta frisyr

Herrfrisyrer 2015 David Beckham

 

En av de mest googlade herrfrisyrerna besitter David Beckham. Inte helt ologiskt med tanke på att den före detta fotbollsspelaren alltid visar upp ett perfekt svall, både på röda mattan och vid sidan av.

 

Beckhams frisyr handlar inte bara om en dos av tur med hårgenerna – det finns några bra produkter och ett par minuter vid spegeln bakom framgångsfrillan också. Här är fyra saker att tänka på för en optimal frisyr.

 

1. Sluta tvätta håret hela tiden

– Rent och schamponerat hår blir silkeslent – och därmed väldigt svårstylat. Att istället låta håret få innehålla lite fett ger en naturlig kvalitet och gör det betydligt lättare att styla.

 

2. Använd rätt produkter

Men lite fett och smuts i håret är inte tillräckligt för att få till en snygg herrfrisyr som Beckham. En kombination av vax, torrschampo och saltvattenspray hjälper till. Testa vad som funkar för just dig!

 

3. Kamma håret

Om ditt hår fortfarande inte faller exakt som du vill är ett tips att kamma det samtidigt som du stylar den frisyr du vill ha. Det delar upp hårstråna på ett naturligt sätt – men du kan med hjälp av kammen styra över din kalufs.

 

4. Ge luggen volym

En av de stora hemligheterna bakom just Beckhams frisyr är att han har en lugg med volym i – vilket du enklast fixar med hjälp av en hårfön. Kamma den handdukstorkade luggen bakåt samtidigt som du värmer det med en hårfön. Sen är det bara att applicera produkterna. Lycka till!

 

Pride of Britain Awards, Grosvenor House, London, Britain - 28 Sep 2015

Foto. REX Features

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!