Man

Henrik Lundqvist utsedd till en av världens bäst klädda – 10 snygga looks

Henrik Lundqvist utsedd till en av världens bäst klädda – 10 snygga looks
10 Se Bildspelet

 
När Sports Illustrated rankar världens bäst klädda hamnar den svenske ishockeymålvakten Henrik Lundqvist på en femte plats – före bl.a. David Beckham, Christiano Ronaldo och Roger Federer. Överst på listan är enligt juryn Victor Cruz, fotbollsidol i New York Giants. Lundqvist är högst placerad av alla hockeyspelare på den ärofyllda listan.

 

Så här lyder Sports Illustrateds motivering om Henrik;
 
”Han är känd för sitt lugn och sin trygga utstrålning vid målburen, och Lundqvist klär sig med exakt den precision man förväntar sig av en svensk idrottare känd för sin koordination. 34-åringen är en av idrottens klassiskt bäst klädda vilket resulterat i samarbeten med märken som Salvatore Ferragamo. Han har också tagit fram en egen kollektion med svenska underklädesmärket Bread & Boxers. Lundqvist är inte nödvändigtvis trendkänslig utan håller sig till den klassiska gentlemanna-looken med mörka kostymer och välskurna snitt”.

 

Här kan du läsa när Metro Mode träffar Henrik Lundqvist på andra sidan Atlanten, i hemmaarenan Madison Square Garden i New York.
 
Foto. REX Features
 

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!