Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Man

5 smarta knep för att ladda din iPhone dubbelt så snabbt

5 smarta knep för att ladda din iPhone dubbelt så snabbt
5 Se Bildspelet
https://metromode.se/files/2016/01/160.jpg

1. Sätt på flygplansläge

Många känner redan redan till det här först knepet. Men din iPhone laddar betydligt mycket snabbare om det inte går åt massa batteri till att ta emot meddelanden, skicka push-notiser och söka efter bättre täckning.

 

Foto: Daily Dot

https://metromode.se/files/2016/01/Foto-2015-10-25-12-22-49-2.jpg

2. Sätt på mobilens strömsparläge

Om du inte vill sätta telefonen i flygplansläge så kan du maximera laddningen på ett annat sätt. Gå in i Inställningar > Batteri > och aktivera strömsparläge. När strömsparläget är på minskas eller avaktiveras hämtning av e-post, bakgrundsuppdatering, automatiska hämtningar och visuella effekter.

Foto: Daily Dot

https://metromode.se/files/2016/01/EU-US-UK-Plug-5V-2-1A-USB-Port-OEM-10W-100-240V-Mains-travel-Wall.jpg

3. Använd en iPad-laddare

Om du har en iPad-laddare – använd den adaptern istället. Denna adapter laddar telefonen betydligt snabbare än den mindre som du fick med iPhone:en när du köpte den.

Foto: Daily Dot

https://metromode.se/files/2016/01/PUFF_kladhacks113.jpg

4. Ladda i rumstemperatur

Vi vet nog alla att iPhone inte kan hantera alla temperaturer under sommarhettan eller vinterkylan. Batteriet i iPhone är väldigt temperaturkänsligt så försök att ladda mobilen i rumstemperatur oftast för att maximera laddningen.

 

Foto: Daily Dot

https://metromode.se/files/2016/01/iphone-4-on-table-blacked-out-e1313168747861.jpg

5. Vänd telefonen upp och ner

När skärmen ligger mot bordet så slipper du att ta emot notifikationer och liknande händelser som lyser upp skärmen. Iphone känner av att skärmen inte visas och lyser då inte i “onödan” vilket sparar batteritid.

Foto: Daily Dot

 

Har du haft bråttom iväg men din iPhone måste “bara” hinna ladda upp batteriet först? Det finns små smarta knep som gör att du kan ladda din iPhone nästan dubbelt så snabbt. Klicka dig igenom bildspelet ovan för få reda på fem riktigt smarta tips.

 

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!