Man

Lycko-forskare: Den här saken gör dig bevisat lyckligare

För inte så länge sedan släppte George Vaillant, som studerat vad som gör människor lyckliga, en undersökning som också kallas för “The Harvard Study,” de första resultaten i sin bok Triumphs of Experience. Resultaten i studien visade att det som spelar störst roll för lyckan är relationer. Men det finns fler saker att tänka på. Här listar Metro Mode Man fem saker du borde bli bättre på. 

Foto: Unsplash

Ha en bra relation med din familj

Ha en bra relation med din familj

Att ha en bra relation med sin familj har flera positiva fördelar. Vi känner oss som en del av ett sammnahang och det resulterar i lycka.

Nästa bild
Drick inte för mycket alkohol

Drick inte för mycket alkohol

Harvard Grant Study fann att alkoholism är den största anledningen till skilsmässa mellan män och kvinnor. Studien fann att alkoholism var starkt sammanfogat med neuroticism och depression.

Nästa bild
Träna och ät hälsosamt

Träna och ät hälsosamt

Kombinationen av att träna och att äta hälsosamt har flera positiva påverkningar på våra kroppar. Inte bara nog med att vi känner oss fräschare, blir piggare och arbetar bättre, vi har också mer sex och känner oss lyckligare.

Nästa bild
Ha mycket sex

Ha mycket sex

Sex är direkt korrelerat med lycka. En studie visade att par som har sex en gång i veckan är som lyckligast. Studien visade också att kvalitet på sexet spelar roll.

Nästa bild
Le mycket och ofta

Le mycket och ofta

Det finns mycket bevis på att leenden producerar leenden. En studie fann att leendet i sig resulterade i att hjärnan associerade lycka. Så sprid leenden – det är gratis!

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!