Man

3 enkla knep som förbättrar ditt Netflix-tittande

Netflix

 

Om du gillar att ägna kvällarna och helgerna åt att titta på Netflix är detta “måste läsning”. Istället för att bara nöja sig med TV-tablåns utbud kan du nu välja och vraka bland olika serier och filmer via Netflix, som kom till Sverige 2012. Här är några enkla knep som kommer att göra ditt Netflix-tittande enklare och trevligare, skriver Huffington Post

 

1. Skaffa tillgång till alla länders Netflix-utbud.

Har du funderat över varför många av dina vänner som kan se saker som inte du kan? Det är för att man kan använda sig av funktioner som lurar Netflix att tro att du befinner dig i ett annat land – och därmed får tillgång till det landets utbud, exempelvis USA som har ett väldigt brett utbud. Detta kan göras på flera olika sätt men du gör det på egen risk då det inte är helt tillåtet.

 

Netflix

 

2. Netflix-roulette

Händer det att du ibland sitter och bläddrar mellan olika titlar utan att kunna bestämma dig för vad du vill se? Låt “Flix Roulette” välja åt dig. Du kan själv bestämma genre, regissör eller skådespelare.

 

Netflix

 

3. Inget mer buffrande!

Hur mycket ogillar vi inte att sitta och vänta på att ett nytt avsnitt ska laddas?! Om du kollar på Netflix via en dator kan du göra följande: när du tittar, håll ned shift och alt-knappen och klicka. Då dyker en dold meny upp som heter “Stream manager” där du kan fixa till buffrandet. Använder du Chrome ska du hålla in ctrl, shift, alt och s för att få upp den gömda menyn.

 

Netflix

 

 

Läs även:

Snyggt! Sno stilen av Oscarsbelönade Eddie Redmayne

Nu kan du köpa klockan James Bond har i nya filmen Spectre

Ralph tackar för sig –  han är svensken som blir ny VD för Ralph Lauren

 

 

 

 

 

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!