Artikeln innehåller annonslänkar
Man

Nivea Men lanserar ny anti-age serie

Efterfrågan på hudvård för män ökar och nu lanserar Nivea Men en helt ny anti-age serie. Den nya serien återfuktar huden på djupet, motverkar fina linjer och bevarar hudens spänst och lyster.

Foto: Nivea

Den nya produktserien från Nivea består av två produkter, en ansiktskräm och en ansiktsgel, speciellt framtagna för män. Hyaluronsyrans fuktbindande egenskap gör serien ultimat för män som vill vårda och bevara hudens lyster och spänst.

5 tips från Nivea Men

  • Exfoliera ansiktet varannan till var tredje dag för att produkterna ska få bäst effekt.
  • Rengör huden innan du applicerar produkterna.
  • Applicera hudkrämen på dagen för att skydda ansiktet med SPF och ansiktsgelen på kvällen för att ge huden extra fukt under natten.
  • Applicera på ansiktet och halsområdet dagligen.
  • Använd cirkulära rörelser.

Anti Age Hyaluron Face Cream SPF 15 - Nivea Men KÖP

Anti Age Hyaluron Face Cream SPF 15 - Nivea Men

är en ansiktskräm med anti-age egenskaper och hyaluronsyra som främsta ingrediens som återfuktar, minimerar fina linjer samt stramar åt huden. Krämen återfuktar på djupet och lämnar en skön känsla på huden. Med SPF15 skyddar den även mot solens UV-strålar. Den lätta formulan absorberas snabbt och lämnar en klibbfri känsla på huden.

Pris: 149 kronor.

KÖP

Nästa bild
Anti Age Hyaluron Face Gel - Nivea Men KÖP

Anti Age Hyaluron Face Gel - Nivea Men

är en ansiktsgel som innehåller den högsta koncentrationen av hyaluronsyra (+20%) vilket ger huden extra återfuktning. Den lättabsorberande och klibbfria formulan känns lätt på huden och minimerar fina linjer samt stramar åt huden för mer lyster och spänst.

Pris: 189 kronor.

KÖP

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!