Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Man

Otippade smultronställen att besöka i Europa i sommar

Otippade smultronställen att besöka i Europa i sommar
8 Se Bildspelet
https://metromode.se/files/2017/02/Skärmavbild-2017-02-16-kl.-14.42.02.png

Skye Ön, Skottland

Skye ön är känd för sitt pittoreska landskap och är en av Skottlands ”måsten” att besöka. Ön har en rik historia med mycket kultur. Öns huvudstad heter Portree och myllrar av färgglada byggnader. Öns landskap lägger grunden till en magisk naturupplevelse som måste upplevas i livet.

Foto: https://www.isleofskye.com/

https://metromode.se/files/2017/02/Ljubljana-Slovenia.jpg

Ljubljana, Slovenien

Ljubljana är Sloveniens huvudstad och är också Europas ”grönaste” stad. Ljubljana har minst luftutsläpp i Europa och det är för att bilar är begränsade i stadens centrala delar. Under sommaren sätter kaféer upp sina stånd runt Ljubljanica-floden och staden vaknar till liv.

Foto: https://www.lonelyplanet.com/slovenia

https://metromode.se/files/2017/02/Neuschwanstein-Castle-in-Fall-Germany.jpg

Neuschwanstein slottet

Neuschwanstein slotted ligger i byn Hohenschwangau, nära Füssen, som ligger i de Bavariska bergen i Tyskland. Det här är ett pittoreskt resmål och personer som varit där föreslår att du åker under sommaren eller hösten för att vara där när det inte är för kallt.

Foto: http://neuschwansteincastle.net/neuschwanstein-castle-pictures/

https://metromode.se/files/2017/02/Cesky-Krumlov-czech-republic.jpeg

Český Krumlov, Tjeckien

En annan europeisk stad som man inte typiskt reser till är Český Krumlov som ligger i Tjeckien. Bara några timmar från Prag är staden ett måste att resa till. Staden är färgglad och har många trevliga kaféer och restauranger att besöka.

Foto: http://www.czechtourism.com/home/

https://metromode.se/files/2017/02/Bled_barve_soncni_vzhod_01.jpg

Lake Bled, Slovenien

Lake Bled i Slovenien är en gömd skatt enligt TripAdvisor. ”En av de mest idylliska platserna jag någonsin varit på i världen”, skriver Wayne, en resenär som betygsatte resmålet. Det är tydligen lika pittoreskt och vackert som bilderna visar.

Foto: www.bled.si

https://metromode.se/files/2017/02/1-2.jpg

Derviska Klosret, Blagaj, Bosnien

Det Derviska Klostret som ligger i Blagaj, Bosnien, sägs ha byggts under 1400-talet. Det isolerade klostret ligger vid en flod som grundas i berget bakom. Helt klart värt ett besök.

Foto: http://www.visitmycountry.net/bosnia_herzegovina/en/index.php

https://metromode.se/files/2017/02/Mont-Saint-Michel-Normandy-France.jpg

Mont-Saint-Michel, Normandie, Frankrike

Mont-Saint-Michel är en av Europas mest pittoreska resmål. Ön ligger i Normandie och ligger i Frankrikes nordöstra del.

Ön är känd för sitt tidvatten som gör så att man antingen går över bron till ön eller går på sanden runt ön när vattnet är borta. Mont-Saint-Michel har flera mysiga hotell, restauranger och vackra platser att se och uppleva med din partner.

Foto: http://en.normandie-tourisme.fr/discover/normandy-must-sees/the-10-top-normandy-must-sees/mont-saint-michel-106-2.html

https://metromode.se/files/2017/02/sao-miguel.jpg

São Miguel

Portugisiska ön São Miguel är en magisk plats om man vill åt friluftslivet. Kom iväg från storstaden med din partner och gå på en hike i bergen.

Foto: http://www.visitazores.com/en/the-azores/the-9-islands/sao-miguel/geography

Det finns många vackra platser att besöka i världen! Många av dem mest eftertraktade resmålen ligger tusentals mil ifrån oss, men det behöver inte vara platserna som är längst bort som har mest att erbjuda. Många fantastiska resmål ligger närmre än vad vi tror och i bildspelet listar vi åtta otippade platser att besöka i Europa. 

Metro Mode Mans moderedaktör Marcus Schuterman har letat efter resmål i Europa som inte hör de traditionella charterresorna till – att upptäcka ihop med sin partner, vän eller familj.

Titta bara nedan på magiska Mont-Saint-Michel som ligger i Normandie – en pittoresk ö i nordvästra delen av Frankrike. I bildspelet hittar du fler gömda smultronställen.

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!