Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Man

Prins William som stoltserar på omslaget av gaytidningen Attitude

Prins William skapar historia och visar ett tydligt statement för hela världen, när han frontar senaste omslaget av gaytidningen Attitude och vi hejar på!

prins-william-cover-av-gaytidning

Ja, du hörde rätt. På senaste omslaget av senaste upplagan av gaytidningen Attitude syns ingen mindre än Prins William med ett stort leende och texten “Making history, Prince William meets Attitude”.

prins-willian-attitude

Nej, det hör inte till vanligheterna att familjemedlemmar ur den brittiska kungafamiljen låter sig fotograferas till magasin och har aldrig tidigare hänt att de frontar en gaytidning. Prinsen skapar därmed historia och säger till tidningen: “Du ska vara stolt över den du är och du har ingenting att skämmas över.”
 
Prinsen uppmuntrar även de personer som blivit mobbade för sin sexuella läggning att våga ta kontakt med någon de litar på och säger: “Ingen ska behöva bli retad för sin sexualitet och ingen ska behöva stå ut med den typen av hat som dessa personer har fått genomlida i sina liv.”
 
Hur grym är inte prins William då? Vi är stolt hela vägen från Sverige och hoppas att fler kungligheter kommer att gå i prinsens fotspår framöver.
 
Källa: Attitude 
Foto: REX Features

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!