Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Man

RES MED STIL

 

Res med stil i höst. Metros Martin Hansson har valt ut åtta stilsäkra väskor som passar perfekt för höstens avstickare.
 

 
Att packa för en weekend är sällan så enkelt som det låter. Oavsett om det rör sig om en tripp till Paris eller en helg ute på landet är weekendbagen ett av de bästa och mest praktiska alternativen för den kortare resan.
 

Weekendväskan finns i en mängd olika modeller och i alla prisklasser – men tänk stilrent och långsiktigt när du väljer modell. Har du inte redan förvärvat en snygg trunk bör du först bestämma dig för om du vill ha en i canvas, skinnimitation eller äkta skinn.
Mitt tips är att satsa på en snygg modell i brunt eller svart skinn. Riktigt skinn kostar lite mer och prislappen landar ofta på någon tusenlapp och uppåt men det blir definitivt billigare i längden då kvalitén är bättre. Vill du däremot komma undan billigare finns flera stilfulla alternativ hos de större kedjorna i skinnimitation. Ett tredje elegant och prisvärt tips är att kika efter väskmodeller i canvas som alltid är en höjdare.
 

Tre tips för att få ut det mesta av väskans utrymme.
 
– Fyll skorna med accessoarer och lägg sedan i skopåsar. Rulla exempelvis ihop slipsen och strumpor i skorna.
 
– Packa i väl vikta lager, då har du koll på var prylarna ligger. Tänk alltid tyngst längst ned.
 
– Packa bara plagg som har flera matchningsmöjligheter och kan bäras till allt i väskan.
 
 

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!