Man

Så bär du din kostym – 5 tidlösa tips alla män måste läsa

Den legendariske modeskaparen Yves Saint Laurent sa en gång, ”Trender försvinner, stil är för evigt.” Med det sagt menade han att modet förändras från säsong till säsong, och att det kommer många åtråvärda plagg som inte känns lika heta några månader senare.

Men vissa saker – som en perfekt skuren marinblå kostym – är inte något som går ur tiden. Kostymen är fundamental, och tidlös i varje mans garderob. Här listar vi 5 grymma och tidlösa kostymtips som varje man måste ta med sig.

Helheten

Helheten

Lär dig att bära kostymen stilrent så faller allt annat på plats. Oavsett om du är en kontorsnisse eller en kreativ man så är kostymen ett basiskt byggblock för att se snygg ut. Den är tidlös och den är anpassningsbar.

Nästa bild
Modern man

Modern man

Christoph Waltz är mer än en skarpt klädd man. Han är en modern man. Men vad är hemligheten? Att kostymen är perfekt skuren? Absolut. De eleganta detaljerna? Absolut. Men om du tittar närmare så ser du inga stora mönster, inga aggressiva tyger, inga kritstrecksränder och ingen fyrknappsjacka. Stilen är i stället smart, självsäker och genomtänkt ihopsatt.

Nästa bild
Basfärger

Basfärger

Bygg din garderob med basfärger. Svart, marinblå och grå är bra färger för att bredda din vardagliga stil.

Nästa bild
Perfekt skuren

Perfekt skuren

Sanningen är att kostymen måste sitta perfekt annars är den inte värd att använda.

Nästa bild
Personlighet

Personlighet

Vi diggar metallicfärger eller rent av udda färger. Udda eller exotiska färger ger personlighet, men du måste vara försiktig så att det inte blir clownvarning

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!