Man

Så gör du för att få tjejerna på fall – 8 effektiva dejtingtips

Det är inte så lätt att veta vad som går hem hos damerna när man dejtar. Därför listar vi här 8 matnyttiga dejtingtips som du kan börja tillämpa redan idag.

 

 

1. Visserligen har ett fördelaktigt utseende aldrig skadat när du vill få någon på fall, men det är faktiskt inte så viktigt som du kanske tror! Studier har visat att kvinnor oftast väljer “snyggare killar” för kortsiktiga flörtar, snarare än långsiktiga relationer.

 

 

2. Humor är jätteviktigt för kvinnor. Forskare har kommit fram till att humor får dig att framstå som mer intelligent!

 

 

3. För långsiktiga relationer har studier visat att kvinnor föredrar män som är osjälviska, som gör goda gärningar och är snälla.

via GIPHY

 

 

4. Skägg har i studier visat sig vara både en attraktionsfaktor så väl som frönstötande i olika typer av undersökningar. Det som går att säga om skägg är att hur det uppfattas sannolikt baseras på personliga preferenser. Så välj själv hur du vill göra med ditt skägg – då kommer du antagligen att locka till dig rätt partner.

 

 

5. Äldre forskning kom fram till slutsatsen att folk gillade när andra människor gillade dem, men senare studier har visat att det kan löna sig att “spela svår”. Att göra sig lite otillgänglig kan alltså göra att den du dejtar vill ha dig mer.

 

 

6. En liten undersökning visade att män med hundar kan uppfattas som mer attraktiva hos kvinnor. Så hundtricket kan alltså fungera även i verkliga livet.

 

 

7. I ett experiment som gjordes inom speeddejting så visade det sig att kvinnor attraherades mer av de män som var uppmärksamma, närvarande och fördomslösa.

 

 

8. Enligt en studie som gjordes runtom i världen så kom man fram till att män uppfattas som mer attraktiva om de bär rött.

Följ MetroMode.se på Facebook – där kan du diskutera och kommentera våra artiklar.

Källa: Techinsider

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!