Man

Så här skapar du den perfekta Tinder-profilen – 7 enkla knep

tinder tips profil snurr
 
Det kan vara knepigt att sammanställa en Tinder-profil som känns rätt, den ska vara rolig, attraherande och samtidigt genomsyras av din personlighet. Därför har vi samlat de sju bästa knepen som kommer få din profil att bli så bra som den kan bli!
 
1. Försök inte att sammanfatta dig själv i en så pass kort text. Väck istället uppmärksamhet genom att vara personlig. Dela med dig av en kort och rolig historia om dig själv, eller skriv ett roligt citat från en favoritfilm, låt eller tv-serie.
 
2. Använd bilder av dig själv där du gör något. När du är på vinprovning, surfar, hoppar fallskärm eller bara är ute och går. Sådana bilder väcker ett intresse hos dina potentiella dejter och gör det enklare att få igång en konversation med bilderna som utgångspunkt för era samtalsämnen.
 
3. Använd inte meningslösa adjektiv. Använd inte heller alltför många utropstecken eller emojis för att beskriva dig själv. Använd i stället humor.
 
4. Nämn gärna ditt arbete eller karriär. Var ärlig, och öppen, och rolig! Det är inte ditt CV men jobbet är ju faktiskt intressant, du spenderar ju större delen av din tid där.
 
5. Se inte din profil som en biografi eller ett brev. Du behöver inte presentera dig i början och avsluta med en signatur. Det känns bara uppstyltat och opersonligt.
 
6. Skicka inte för många meddelanden. Kort och koncist är bäst. Se till att du använder korrekt stavning och grammatik när du skriver. Annars kan du uppfattas nonchalant och slarvig.
 
7. Kärlek uppstår inte av att någon läser din profil. Det är bara en kort text som ska väcka intresse, det behöver inte symbolisera eller fånga hela dig. Ta det därför inte på för stort allvar.
 
Följ MetroMode.se på Facebook – där kan du diskutera och kommentera våra artiklar.
 
Bild: Rex Features

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!