Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Man

SÅ SER DU PIGGARE UT

Herr

 

Vi har testat hundratals produkter och krämer för att ta reda på vilka som verkligen funkar. Här är groomingprodukterna som får dig att se piggare och snyggare ut.

 

Av. Martin Hansson

 
 

Ett välstylat ruffs

När du stylar håret underlättar det enormt att använda ett vax som inte klibbar. Se till att fördela vaxet över hela håret och inte bara i luggen. Ett bra vax i ett handdukstorkat hår räcker om du vill skapa ett välstylat ruffs som exempelvis Ryan Gosling.

 
 
ruffs

 

Fudge – 119 kr, RedKen – 139 kr, Toni & Guy – 130 kr, Maria Nila – 119 kr.

 
 

Bli snyggt brun

Nu finns brun-utan-sol produkter avsedda för män med grövre hud. Fuska dig till en gyllene och naturlig färg som ger huden ett mer friskt utseende. Tänk på att applicera produkten efter rengöring eller rakning för bästa resultat och att gradvis bygga upp den färg du önskar.

 

BRUN2

 

St. Tropez –229 kr, Biotherm – 250 kr, Shiseido – 405 kr, Jean Paul Gautier – 490 kr. 

 
 

Trolla bort ögonpåsarna

Bästa sättet att trolla bort påsarna under ögonen är att köpa ett litet kylande stick som får påsarna under ögonen att försvinna. Din bästa kompis en vardagsmorgon med ändlöst snoozande, trötthet eller bakfylla. Förvara sticket i kylskåpet för bästa uppiggande effekt.

 

Ögoncreme

Biotherm Homme – 419 kr, Recipe for men – 265 kr, Bull Dog – 159 kr, Shiseido – 520 kr. 

 

 

 

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!