Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Man

Se hit alla gin & tonic-älskare – det här är ditt nya drömjobb!

Att dricka gin & tonics på härliga platser runt om i Europa låter som en helt okej idé. Och vad sägs om att göra det i sex månader med lön? Det kommer att bli verklighet för den som får det här jobbet.
 
Gin dromjobbFoto: REX
Källa: Travelandleisure.com

 
Ibland dyker det upp jobbannonser som är värda lite extra uppmärksamhet. I det här fallet gäller det “världens bästa praktikplats”, i alla fall om du frågar arbetsgivaren. Det är brittiska gin- och tonic-medlemsklubben ILoveGin som just nu letar efter en praktikant (eller en “gintern” som de så fyndigt kallar rollen) som ska få resa runt i England och delar av Europa för att testa nya ginsorter, drinkmixar, besöka destillerier och leta upp nya varumärken att jobba med.

Sista ansökningsdag är den 16 september och den som söker ska bland annat kunna känna igen en god G&T för att vara kvalificerad för tjänsten. Om du dessutom inte bara gillar gin, utan är en “MASSIVE gin lover” så är jobbet praktiskt taget ditt. Vi kan inte låta bli att fundera över hur anställningsintervjun skulle se ut…
 

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!