Man

Titta hit alla män! 9 punkter kvinnor vill att ni checkar av innan dejten

Hur män och kvinnor förbereder sig inför en dejt kan skilja sig mycket åt. Enligt en undersökning som Match gjort så lägger män ner mest tid på att städa lägenheten medan kvinnor väljer ut en snygg outfit! 

Foto: Bridget Jones Dagbok

Här listar vi 9 grymma tips för alla män att checka av innan dejten – om kvinnorna får bestämma!

1. Titta inte för mycket på mobilen under din dejt. 37 % tycker nämligen att det är rätt så ocharmigt.

2. Se till att behandla kyparen och andra ni möter på dejten med respekt. Att vara oförskämd mot folk anses störande för hela 35 % av kvinnorna.

3. Drick med måtta och undvik att bli kalasfull! 33 % av alla kvinnor tycker nämligen inte om när det dricks för mycket på första dejten.

4. Stäng av notifications och prata inte om gamla ex (hur trevliga de än må vara). Det går inte hem hos någon!

5. Det kan vara en god idé att “städa” ditt digitala hem (dvs sociala medier) innan dejten då de flesta googlar sina dejter och söker upp deras Facebook/Instagram!

6. Många räknar med att dejten hänger med hem framemot kvällen så se till att ha det välstädat. Så många som 36 % tycker att städning är den viktigaste förberedelsen inför en dejt.

7. En puss (eller hångel för den delen) på dejten hoppas många på, så säkerställ att du har en fräsch andedräkt!

8. En helkroppsrenovering med dusch, peeling, tandborstning och nagelvård kan vara att överväga inför en dejt. Speciellt då en bortamatch inte verkar helt främmande för många.

9. Att lägga ned lite extra tid på kvällens outfit kan också vara ett hett tips. 30 % av kvinnorna tycker nämligen att det är viktigt för att imponera på sin dejt!

Källa: Match.com

Foto: Bridget Jones Dagbok

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!