Artikeln innehåller annonslänkar
Man

Topp 15 vibrerande sexleksaker för honom

…som också stimulerar din partner.

Penisringar är enkla att använda och ger er båda mer njutning under sex. Genom att placera en penisring längst ner vid penisroten kan du öka, hitta och hålla din erektion längre. Använd gärna ett vattenbaserat glidmedel (t. ex den här, den här eller varför inte en med jordgubbssmak) för att ringen enkelt ska kunna träs på hela vägen. Prova dig fram och se vad som fungerar bäst för just dig!

Foto: Unsplash

Här nedan listar vi 15 penisringar med en vibrator som stimulerar klitoris eller mellangården. En inbyggd vibrator gör inte bara sexet skönare för den med penis utan ökar njutningen både för dig och din partner.

Satisfyer Power Ring KÖP

Satisfyer Power Ring

”En smidig penisring som kommer stimulera er båda utan att utan att bli klumpig. Har en slimmad design med mjuka kurvor som passar perfekt för er som vill ha en smidig penisring som inte tar för mycket plats. Den har 10 olika vibrationsmönster så ni sakta kan öka intensiteten för den ultimata gemensamma njutningen. Power ring är dessutom 100% vattentät och är utrustad med en uppladdningsbar och kraftig motor med en lång batteritid så ni får mer tid till att njuta.”

Pris: 249 kronor.

KÖP

Nästa bild
Fun Factorys NŌS Penisring KÖP

Fun Factorys NŌS Penisring

En penisring utformad för att stimulera både penis och klitoris samtidigt med djupa, härliga vibrationer. Den har en unik form som omsluter klitoris från två håll och ger en skönare, mer träffsäker klitorisstimulering.

Till skillnad från de flesta andra penisringar på marknaden är penisringen inte helt rund, utan är utformad för att ge extra stimulans där penis är som känsligast. Det gör inte bara ringen skönare, utan ger dig en starkare erektion som varar längre.

Pris: 699 kronor.

KÖP

Nästa bild
Batman Luxury KÖP

Batman Luxury

”Ta ditt sexliv till nya höjder med denna unika penisring! När ringen klämmer åt roten på penis hjälper det honom att hålla sig längre, och orgasmen blir även mer intensiv. Ringen är elastisk och passar därför alla olika storlekar. Med den höga silikonkvalitetén och sin unika, ergonomiska design stimulerar den samtidigt hennes klitoris. Har 10 olika vibrationslägen, testa er fram och hitta er favorit!”

Pris: 699 kronor.

KÖP

Nästa bild
Golden Heart KÖP

Golden Heart

”En kraftfull vibrerande penisring som är ergonomiskt utformad för att stimulera er båda under sex.

Tack vare sin breda utformning så har den en större träffyta för att kunna stimulera klitoris på bästa sätt. Är uppladdningsbar och har 10 olika vibrationslägen att välja mellan så att du sakta kan öka intensiteten när orgasmen närmar sig. Ringen är stretchig och sitter stabilt på plats samtidigt som den är mjuk och len mot huden.”

Pris: 499 kronor.

KÖP

Nästa bild
 Sinful Happy Rabbit KÖP

Sinful Happy Rabbit

”Letar du efter den perfekta sexleksaken att njuta av tillsammans med din partner? Köp då denna så kommer ni garanterat att skutta runt i sovrummet av ren glädje. Penisringen förlänger och förstärker erektionen och kaninöronen kittlar klitoris, samtidigt som de sköna vibrationerna stimulerar er bägge två. Den avtagbara bulletvibratorn har 7 vibrationsnivåer som ni lätt kan växla mellan. Den är tillverkad av silikon och har en silkesmjuk yta.”

Pris: 179 kronor.

KÖP

Nästa bild
Atom Plus Penisring KÖP

Atom Plus Penisring

En kraftfull penisring med dubbla vibratorer som kommer ta njutningen till nästa nivå – hands free! Använd den tillsammans med en partner för dubbel njutning eller utforska Atom Plus djupa vibrationer på egen hand.

Vid sex kommer den övre vibratorn stimulera klitoris vid varje stöt, samtidigt som den undre vibratorn ligger mot mannens mellangård och boostar erektionen med härligt djup stimulering.

Pris: 999 kronor.

KÖP

Nästa bild
Lelo Tor 2 KÖP

Lelo Tor 2

”En vibrerande penisring som ger en hårdare och mer långlivad erektion samtidigt som den stimulerar klitoris under samlag. Penisringen är tillverkad med ett omslutande silikonskal, vilket gör den helt vattentät och passar bekvämt alla storlekar. Den kan användas ensam eller i par och har 6 stimuleringslägen. Vibratorn levereras i en diskret, stilfull ask tillsammans med en laddare och förvaringspåse i siden.”

Pris: 1 034 kronor.

KÖP

Nästa bild
 Fifty Shades Of Gray - Yours And Mine KÖP

Fifty Shades Of Gray - Yours And Mine

”Delad njutning och mer intensiv stimulering för båda parter kommer i form av den här vibrerande penisringen. Ringen fästes runt roten på penisen och kommer därmed förhöja hans erektion medan partnern får njuta av de sensuella vibrationerna. Silikonringen är töjbar och strechas ut för att rymma hans omkrets samtidigt som den kramar åt för att förhöja erektionen. Då kommer han kunna hålla sig längre och ni kommer kunna njuta av en ännu längre stund tillsammans! Med den här ringen så förhöjs även klitorisstimuleringen tack vare den starka vibratorn upptill på ringen. Ett enkelt tryck på knappen så är vibratorn igång och kommer stimulera klitoris och sprida sig ner genom penisen för delad sensation.”

Pris: 179 kronor.

KÖP

Nästa bild
Marc Dorcel Power Clit Vibrerande Penisring KÖP

Marc Dorcel Power Clit Vibrerande Penisring

“En flexibel och vibrerande penisring för par som önskar extra stimulation vid sex. Penisringen har en inbyggd klitorisstimulator som stimulerar henne för ökad njutning. I bottnen sitter det en vibrator, som ni båda kommer att kunna njuta av tillsammans. Produkten placeras vid penisroten och kommer hjälpa honom med en fastare och mer fyllig erektion.”

Pris 109 kronor

KÖP

Nästa bild
 Infinity Ring KÖP

Infinity Ring

”Perfekt för dig som vill ha mycket stimulering och en extra kraftig erektion. Ringen kan bäras på olika sätt – perfekt för er som gillar att experimentera med olika ställningar! Tack vare sin unika utformning och mjuka material så sitter ringen stadigt på plats och ger dig lagom mycket tryck. Vibratorn är uppladdningsbar och har 10 olika vibrationslägen så du sakta kan bygga upp intensiteten och tillslut nå en intensiv orgasm.

Pris: 499 kronor.

KÖP

Nästa bild
Satisfyer Mighty One Ring KÖP

Satisfyer Mighty One Ring

”En av de senaste sexleksakerna från det populära märket Satisfyer. Har sköna vibrationer och kan även styras via en app. Använd penisringen på egen hand för att stimulera penis och pung eller använd den tillsammans med en partner för hands-free klitorisstimulering under sex. Ni kan dessutom njuta på distans eftersom den kan styras via en app och ge telefonsex en helt ny innebörd. Penisringen har en fyllig design med mjuka kurvor som passar perfekt för er som vill ha extra mycket träffyta för att komma åt klitoris samtidigt som ni har penetrerande sex. Den är 100% vattentät och kan därför användas för sensuella stunder i både dusch och badkar. Den är utrustad med en uppladdningsbar och kraftig motor med en lång batteritid så ni får mer tid till att njuta.”

Pris: 399 kronor.

KÖP

Nästa bild
Screaming O Original KÖP

Screaming O Original

”Denna vibrerande penisring är en perfekt introduktion till de fantastiska effekter en penisring kan ha. Medan ni älskar kommer hon att känna de intensiva vibrationerna runt klitoris. När ringen träs på penis kommer han att få en hårdare och mer långlivad erektion. Den här penisringen har utsetts till bästa penisring av Woman’s Health i USA.”

Pris: 69 kronor.

KÖP

Nästa bild
Black Rabbit Cockring KÖP

Black Rabbit Cockring

Uppladdningsbar vibrerande penisring utformad efter en kanin. Ringen hjälper till att hålla penis erigerad, stabil och uthållig, vibrationerna ger lätt stimulering på penis och kraftigare stimulering på klitoris. Black Rabbit Cockring är enkel att manövrera då den har en knapp som styr alla vibrationer.

Pris: 399 kronor.

KÖP

Nästa bild
Alpha KÖP

Alpha

”Den ultimata sexleksaken för er som vill njuta mer tillsammans. Tack vare sin ergonomiska form och sammetslena material så sitter den stadigt på plats och ger honom en starkare erektion samtidigt som den stimulerar hennes klitoris. Den har en platt och något bredare utformning än många andra penisringar vilket gör att den får en större kontaktyta med klitoris samtidigt som den låter dig komma extra nära dig partner. Den har 10 olika vibrationslägen att välja mellan och är uppladdningsbar med en överlägen batteritid på upp till 150 minuter njutning på en 60 minutersladdning. Ringen är mjuk och något flexibel för att den ska vara bekväm att bära samtidigt som den håller ett stadigt tryck runt penisen som ger en kraftigare erektion.”

Pris: 599 kronor.

KÖP

Nästa bild
Sinful Powerful Vibrerande Love Ring KÖP

Sinful Powerful Vibrerande Love Ring

”En stimulerande penisring som passar perfekt när ni vill piffa till era intima stunder lite extra. Den lilla bulletvibratorn i ringen har en effektiv nivå och förser klitoris med all uppmärksamhet den kan önska sig samtidigt som ringen runt penisroten bidrar till en fastare och mer långvarig erektion – vilket ni ju får glädje av båda två! Ni kan experimentera med ännu mer njutning, genom att använda den avtagbara vibratorn som en del av andra erotiska lekar. Vibrationerna känns oerhört sköna mot yttre erogena zoner, som t.ex. känsliga bröstvårtor. Ringen är tillverkad av flexibelt silikon.”

Pris: 179 kronor.

KÖP

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!