Man

Vad vill kvinnor ha hos en man? 5 saker som ALLA söker efter

Är du man, singel och undrar varför du ännu inte hittat den stora kärleken? Då kan det vara läge att checka av att du har koll på dessa saker. Att kunna kommunicera och att vara ren och fräsch är några av punkterna. 

relationstips
Foto: REX Features

Kommunicera

Högst upp på kvinnors önskelista står kommunikation. En man som är bra på att kommunicera, kan säga vad han känner och vågar öppna upp sig kring alla ämnen är vad många kvinnor söker efter. Det är ju inte för inte som dålig kommunikation är anledningen till att väldigt många förhållanden tar slut…

Klä dig ordentligt

Och nu syftar vi självklart inte på att du ska springa runt i kostym från morgon till kväll – varje dag. Nej, att vara välklädd handlar varken om att köpa svindyra kläder eller skor. Fokusera på att ha en tanke med din stil, en god passform på plaggen – och framförallt – hitta din stil.

Va alltid stöttande 

Som vi alla vet är livet långt ifrån bara lycka och framgång… Kvinnor vill ha en partner att kunna att luta sig mot när det är tufft och en person som är ett omtänksamt bollplank. Ställ frågor om hur din partner mår och se till att alltid vara stöttande i motgångar.

Hushållsarbete

Är det någonting som kvinnor verkligen inte uppskattar så är det män som förväntar sig att dem tar ett större ansvar i hushållsarbetet. Kom igen killar, det är en syssla som båda äger ett lika stort ansvar i. Se till att hjälpa varandra och kommunicera om hushållsarbetet känns orättvist fördelat.

Se till att va ren och fräsch

Även om just denna punkt känns ganska självklar så kommer den väldigt ofta på tal när kvinnor får frågan om vad som är viktigt hos en partner.

Källa. Obsid.se

Foto: REX Features

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!