Artikeln innehåller annonslänkar
Mode

CITY CHIC

wants

 

 

Ett par råa blåjeans, en sidenskjorta, några droppar vårdande smörj i olika konsistenser och ett par tidlösa sandaler. Jane Birkin är den klassiska skönheten som alltid lyckades få det enkla att bli intressant. Det behöver inte vara svårare än ett par jeans och en vit skjorta i kombination med ett par klassiska sandaler. Så därför har vi valt ut plaggen vi gärna bär idag och skönhetsprodukterna vi har eller önskar att vi hade hemma.

 

Sandaler, Hermès, 4 400 kr
De här klassiska sandalerna har vi haft på vår önskelista länge och iår känns de aktuellare än någonsin. De kommer även i den perfekta bruna färgen som fungerar till det mesta och som bara kommer bli snyggare och snyggare med åren.

 

 

Jeans, Dr. Denim, 499 kr
De perfekta råa blåjeansen i bästa färgen hittar du just nu på Dr. Denim.

 

 

Kroppsolja, Rodin, 850 kr
Vi älskar kroppsoljor och har precis införskaffat den här från det omskrivna märket Rodin rik på vitaminerna A, B1, B2 och B6. Förutom en magisk och fräsch doft känns den sammetslen mot din hy när du applicerar den. Resultatet blir även en återfuktad kropp som får ett subtilt härligt och fräscht glow.

 

 

Puder, Chanel “Les Beiges”, 350 kr
Vårt absoluta favoritbronzingpuder i sminkväskan är det här från serien Les Beiges från Chanel. Du får en jämn och fin finish i ansiktet som ger dig samma bränna som solens strålar.

 

 

Illuminator, Chantecaille, 450 kr
Vi har hört mycket om märket Chantecaille den senaste tiden men har ännu inte hunnit testa några av deras produkter. Men vi skulle gärna lägga vantarna på den här ansikts illuminatorn med anti-aging effekt om vi fick chansen.

 

 

Parfym, Agonist, 1 200 kr
En av våra favoritparfymer som vi alltid plockar med oss på semestern är det svenska märket Agonist doft Isis. Den doftar både magiskt och sött av vanilj och karamell och tungt av mysk och bärnsten.

 

 

Kuvertväska, Zara, 799 kr
Den perfekta lite större kuvertväskan i säsongens mest trendriktiga mönster hittar du inne på Zara.

 

 
 

– Caroline Sandström

 

 

 

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!