Artikeln innehåller annonslänkar
Mode

Så stylar du slip-klänningen i vår och sommar

Så stylar du slip-klänningen i vår och sommar
4 Se Bildspelet
https://metromode.se/files/2016/04/Med-skjorta.jpg

Den svarta slip-klänningen

Slipklänningen älskar skjortan. Satsar du på en svart, enkel slip-klänning kan du variera olika randiga skjortor. Vill du ge det där lilla extra, se till att matcha med en statement-sko. 

Klänning, Weekday, 350 kr
S
kjorta, Caroline Constas, 4890 kr
R
öda klackar, Zara, 799 kr

https://metromode.se/files/2016/04/vit-skjorta.jpg

Den mönstrade slip-klänningen

Den mönstrade slip-klänningen är det perfekta plagget att leka med lager med. Prova en krispis vit skjorta! Ge den sedan en sporty edge tillsammans med ett par kaxiga sneakers. 

Klänning, Topshop, 360 kr
S
kjorta, Acne Studios, 2500 kr
S
neakers, Nike, 1300 kr

https://metromode.se/files/2016/04/Med-tshirt.jpg

Den färgglada slip-klänningen

Slip-klänningen älskar en bra t-shirt. Hotta gärna upp den annars väldigt nakna klänningen med en skinnjacka- En vit t-shirt eller en gammal band t-shirt är också ett bra sätt att rocka till den söta klänningen. Matcha med sandaler för en kul kontrast!

Klänning, Topshop, 290 kr
T
-shirt, H&M, 149 kr
S
kinnjacka, Weekday, 3000 kr
S
andaler med klossklack, ATP Atelier, 2100 kr

https://metromode.se/files/2016/04/Military-jacket.jpg

Den glammiga slip-klänningen

Militärjackan är ett bra plagg att ha i garderoben då den tar över väldigt mycket i en outfit. Bär din festliga slip-klänning till vardags tillsammans med en armygrön jacka och statement-boots (eller svarta boots fungerar fint det med) för lite roliga kontraster. Våga hålla dig till en färgpalett! 

Klänning, Zara, 299 kr
M
ilitärjacka, H&M, 299 kr
S
nakemönstrade boots, Gianvito Rossi, 11900 kr

Den lilla underklänningen eller slip-klänningen som den också kallas är jättestor i vår och sommar, men det är också ett plagg vi tar med oss in i hösten. Att investera i denna 90-talsblåsa är med andra ord en bra modedrag. Men hur får man till stylingen? Den tunna klänningen med spaghettiband blir lätt väldigt naken. Hemligheten ligger i att jobba med lager och ytterplagg som lägger till en edge till slip-klänningen och placerar den i ett sammanhang. Jag tänkte visa vad jag menar och lista mina fyra bästa (och budgetvänliga!) slip-klänningar i butik just nu. 

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!