Mode

Garderobens bästa investering

 

Det har sagts tidigare och kommer att sägas ett bra tag till framöver – skinnjackan är den bästa klädinvesteringen du kan göra. En skinnjacka i god kvalité är en livsinvestering och tar du hand om den väl så kommer den bara att bli snyggare med åren. Men att bära en skinnjacka kräver en dos av attityd och om vill du lyckas bör du eftersträva en tuff look. Välj en stilren jackmodell med snygga detaljer som klär vid de flesta tillfällen. Detta rebelliska ytterplagg med kultstatus passar långt ifrån alla så välj jackmodell efter din ålder. Bikermodellen gör sig bättre på yngre män och har du börjat tänka på pensionen så fokusera på en skinnjacka i pilotmodell. När du har skinnjackan på ska den kännas som en självklarhet.

 

Vad skiljer de olika modellerna och prislapparna mellan? Sanningen med alla lädervaror ute i butik är att kvalité kostar. Billiga skinnjackor har en tendens till att se just billiga ut. För en smalare plånbok är därför second hand ett bra alternativ – vilket med lite tur kan vara ett oslagbart fynd.

 

Det finns en stor mängd olika färger på skinnjackor idag men det är de svarta och bruna modellerna som dominerar och är snyggast. Smörj in skinnjackan då och då med fett för att förlänga livslängden och bär den tillsammans med tuffa accessorar så kommer du att göra succé.

 

Text. MARTIN HANSSON Foto. ALL OVER PRESS

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!