Mode

Top Model Sverige är tillbaka – blir en säsong med bara plus size-modeller

top-model-sverige-plus-size-

En ny säsong av Top Model Sverige verkar vara på gång och enligt en castingannons söker det endast efter plus size-modeller. I annonsen står det “Vi söker dig som alltid drömt om att bli model, men som är en storlek 42.”

Senast den populära serien gjordes i Sverige var 2013 och igår kunde Expressen rapportera att TV-serien gör comeback. Den stora skillnaden från tidigare säsonger är att det blir ett samarbete mellan Norge, Danmark och Sverige och att alla modeller kommer vara plus size.

I American Next Top Model har flera kurviga modeller medverkat och när Whitney Thompson vann säsong 10 var hon den första plus size-modellen som vann tävlingen. Nu tar den nordiska produkten det ett steg längre och satsar på en säsong med bara kurviga modeller. Hurra säger vi!

Enligt annonsen kommer inspelningarna att ske i sommar, från 25 maj till den 17 juli.

Här är hela annonsen:
“Nu söker vi tjejer från Sverige, Norge och Danmark! Vi söker dig som alltid drömt om att bli modell, men som är en storlek 42. Du bör vara minst 173 cm lång och mellan 18 år -24 år. Vi kommer att spela in programmet mellan den 25 maj och 17 juli 2016.”

Foto: All over press

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!