instagram facebook pinterest youtube twitter mail sms whatsapp
noje

14 modetrender vi var besatta av på 00-talet (snart är de tillbaka igen!)

Av: Metro Mode

90-talsstilen är det trendigaste du kan bära just nu, så det är inte helt omöjligt att nästa modevåg tar oss tillbaka till 00-talet – jeansen med låg skärning är ju till exempel redan på väg tillbaka. Men till dess kan du kolla in de hetaste trenderna från 2000–2008 nedan!

Foto: REX

Trender kommer och går, tur är väl det. Något som vi älskade för 15, 10 eller till och med 3 år sedan ställer vi nu oss nu frågande till. “Hur kunde vi ha på oss det där?” “Var det verkligen snyggt då?” är bara några av frågorna vi ställer oss när vi tar en titt i backspegeln.

Ja, på 00-talet såg världen lite annorlunda ut. Det var en tid när Kim Kardashian endast var Paris Hiltons lite ocoolare kompis, när O.C var det enda vi tittade på och Christina Aguilera var den coolaste vi visste. Även modet såg helt annorlunda ut, idag kan vi inte titta på bilder från den tiden utan att få dåndimpen – vi älskade nämligen satin, nätlinnen och stickade kortkorta klänningar …

Samtidigt kommer de fletsa trenderna tillbaka med jämna mellanrum – kanske är det detta som väntar efter att 90-talsmodet har gjort sitt?

Läs också: Välkomna 90-talet tillbaka till garderoben! 25 plagg som fixar trendstilen

Annons
Annons
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta. Läs mer Jag förstår