Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

7 höjdpunkter vi sent glömmer från Way Out West 2016

Årets upplaga av Way Out West är i full gång och trots regn och rusk är det härlig festivalstämning som råder i Göteborg. Här har vi listat sju höjdpunkter från helgen!

Zaralarsson-way-out.westFoto: Annika Berglund

1. Zara Larsson 

Zara visade tydligt att livet inte handlar om att vänta tills ovädret går över utan att det handlar om att lära sig dansa i regnet. Det öste bokstavligt talat ner när stjärnan äntrade scenen vilket hon skämtade om på ett charmigt sätt. När hon tog ton glömde publiken ovädret och såg ut att njuta av varenda sekund. Det gjorde i alla fall vi från Metro Mode som återigen konstaterade att vi hade Sveriges största artist framför oss.

WOW980

2. Besökarna

Det är ingen slump att de flesta säger att de kommer till festivalen på grund av stämningen och “folket”. Way Out West bjuder helt enkelt in till en gemenskap utöver det vanliga. Trots regn och rusk var det dessutom få som ruckade på klädstilen. Här kan du spana in hur besökarna såg ut. 

Dayhem-way-out-west

3. Dayhem dagsfest 

Dayhem bjöd på stämning utöver det vanliga mellan 13-19:00 på lördagen. Ett stort plus var även att Zara Larsson spontant tittade förbi och bjöd på ett framträdande. Den stora terassen var fullproppad med musiktörstande människor som värmde upp inför kvällen på Way Out West!

Hotell-restaurang- Bellora-pizza

4. Restaurang Bellora 

God mat och kändisspotting deluxe på hotell och restaurang Bellora som var helgens IT-ställe. Vi på Metro Mode satt bordet bredvid Hanna och Amanda som satt och söplade bubbel med Daniel Redgert. Några bord bort satt Rebecka & Fiona, Angelica Blick och andra stora bloggare. I toalettkön såg vi dessutom snyggingen Alexander Skarsgård. Inte en dum start på dagen med tanke på att maten också smakade kalas!

Zara Larsson Zara visade tydligt att livet inte handlar om att vänta tills ovädret går över utan att det handlar om att lära sig dansa i regnet. Det öste bokstavligt talat ner när stjärnan äntrade scenen vilket hon skämtade om på ett charmigt sätt. När hon tog ton glömde publiken ovädret och såg ut att njuta av varenda sekund. Det gjorde i alla fall vi från Metro Mode som återigen konstaterade att vi hade Sveriges största artist framför oss.

5. Champagnebaren (inne på området)

På Champagnebaren inne på Way Out West fanns det tid för återhämtning – och bubbel. Deras alkoholfria variant satt väldigt fint för två hårt arbetande journalister men vi hörde rykten om att även den äkta varan smakade bra!

Max-hamburgare-grona-way-out-west

6. Max vegetariska restaurang

Max vegetariska restaurang visar att hållbarhetstänk är livsviktigt och att en hamburgerkedja inte alls behöver sälja kött. Något som känns härligt uppfriskande tycker vi som hejar på Max i deras jobb mot hållbarhet och klimatfrågor!

Sia-way-out-west-2016Foto: Annika Berglund

7. Sia 

På lördagen bjöd världsstjärnan Sia in till en magisk show där publiken hamnade i extas. Musiken som strömmade ut ur högtalarna påminde om att inget väder i världen kan skölja bort känslan en hamnar i när allt i ett framträdande sitter som ett smäck.

På Instagram kan du följa Metro Mode under Way Out West för löpande uppdateringar och livesända stories!

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!