Nöje

Almondys pepparkakskladdkaka – fjolårets succé är tillbaka

Fjolårets succé är tillbaka – säg välkommen åter till Almondys pepparkakskladdkaka. En julig kladdkaka med smak av pepparkaka och Marabou mjölkchoklad finns nu åter i butik, redo att förgylla alla härliga stunder med smakglädje i kubik. Med denna kladdiga kaka i var frys, blir det enkelt att komma i stämning och bjuda in till julemys.

Adventsfika, luciafirande, uppesittarkvällen… december är fylld med tillfällen som gör sig bra för en extra god stund med familj och vänner. Att lyckas hinna med bakning mitt i julrushen samtidigt som man vill bjuda på något juligt och gott kan däremot vara ett dilemma. Men även i år finns det en lösning på problemet – med tre godsaker i en.

Förra året lanserade Almondy en kladdkaka med mjölkchoklad och pepparkakskryddor, som blev en omedelbar succé. Därför var det ingen tvekan om att kakan skulle få en comeback även till årets juliga fikastunder.

Med en pepparkakskladdkaka i frysen är man alltid redo att bjuda på något riktigt gott, precis som den är eller med tillbehör som till exempel, lättvispad lingongrädde, creme cheesefrosting med apelsinzest eller krossade polkagrisar

Almondys Marabou kladdkaka med pepparkakssmak finns att hitta i frysdisken, cirkapris: 25–30 SEK.

Läs även:

Sias tomteglass 2021 – Vit Chokladbräck med Polka.

Annas Pepparkakor 2021 – här är årets smak.

Juleskum 2021 – spana in årets nya smaktwist från Cloetta.

Nu kan du fira jul i oktober – Stockholm får unik hotellupplevelse.

Blossa släpper glögg med smak av whiskey och alkoholfritt glubbel.

Blossa glögg 2021 – här är nya smaken.

Aladdinasken uppdateras med ny pralin 2021 – välkommen saltkaramell.

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!