Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

Apple släpper ännu en ny modell 2016 – Iphone 7 Pro har kameran vi längtat efter

iphone 7 iphone 5se iphone 7 pro plus

Ryktet sprider sig om att det bara är en vecka tills Apple lanserar den nya telefonen “Iphone 5SE” i USA. Telefonens nyheter sägs vara böjda glaskanter, snabbare processor, bättre kamera och den nya funktionen “Apple Pay”.
 

Den som väntar på Iphone 7 eller 7 Plus kommer däremot att få vänta till september för lansering. Men! Nu ryktas det om att det kommer ytterligare ett tillskott till Iphone-familjen under 2016, en fjärde telefon som kommer att kallas Iphone 7 Pro.

Så nu undrar vi såklart, vad är det för speciellt med den här fjärde telefonen som gör att den förtjänar namnet Pro?

Enligt Forbes, är det är den nya kameran, ett dual-linssystem, som i princip kommer att ha två bakåtvända kameror som gör att du kan ta bättre, skarpare bilder i svagt ljus, och bli av med den lilla utstickande delen, som är linsen på telefonens baksida.

Vår första tanke till denna fjärde telefon att lanseras i år enbart var en anledning för att kunna sälja mer telefoner till tekniktokiga. Men Apple’s analytiker, Ming-Chi Kuo, förklarade för Forbes i en artikel att det finns en förklaring.
– Apple kan inte producera kameramoduler i tillräckligt stor upplaga så därför kommer de istället att skapa en tredje smartphone i 7-serien, för att på så sätt få ut tekniken på marknaden men då i mer begränsad upplaga.

Undra hur många som kommer försöka slänga sig över denna modellen, vi förutspå ännu längre köer utanför Apples butiker…


 

Följ MetroMode.se på Facebook – där kan du diskutera och kommentera våra artiklar.

 
Bild: Rex Features

Källa: Forbes / Teen Vogue

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!