instagram facebook pinterest youtube twitter mail sms whatsapp
noje

Beyoncés nya visuella album Lemonade finns nu på HBO

Av: Metro Mode

Nu är äntligen Beyoncés efterlängtade visuella album Lemonade här. Igår kväll lade HBO ut albumet precis som väntat, Beyoncé har fram till igår lagt ut små glimtar om Lemonade som fått fansen att bli galet nyfikna.

Ingen har heller vetat säkert vad Lemonade skulle vara, men internet har såklart spekulerat och peppat inför lanseringen. Det här är alltså ingen vanlig musikvideo, det är en riktigt konstnärlig film som är ett samspel av en rad känslosamma låtar och enskilda berättarröster som dyker upp under det ungefär en timme långa klippet. De olika “rösterna” i klippet berör olika teman: Intuition, förnekelse, ilska, apati, tomhet, ansvar, förnyelse, förlåtelse, uppståndelse , hopp, och försoning.

Premiären togs emot med en rungande respons i sociala medier. Dels för för viktiga kulturella budskap men också för den fantastiska scener, personliga texter om både otrohet och hur det är att växa upp i en värld med rasism och i ett klasssamhälle. Så klart bär Beyoncé också upp de mest fantastiska kreationer i klippet, kolla in bildspelet för att se några av hennes fina outfits!

Läs också:

5 saker du inte visste (men vill veta) om Beyoncé

Följ MetroMode.se på Facebook – där kan du diskutera och kommentera våra artiklar.

Bild: HBO

Annons
Annons
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta. Läs mer Jag förstår