Nöje

Bianca Ingrossos superår – så mycket har hon tjänat

Bianca Ingrosso har ett riktigt superår bakom sig – åtminstone ekonomiskt sett. Vi berättar hur mycket de stora affärerna dragit in.

Foto: Instagram @biancaingrosso

26-åriga Bianca Ingrosso är idag en av våra största influencers och en framgångsrik entreprenör. Med 1,2 miljoner följare har hon en stor målgrupp som hon når ut till dagligen i sina kanaler.

Köpt ny lägenhet på Östermalm

Bianca berättade nyligen att hon och pojkvännen Philippe Cohen har köpt en ny lägenhet på Östermalm på svindlande 300 kvadratmeter. De beräknas flytta in nästa sommar efter att lägenheten renoverats.

Läs även: Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen har köp ny(lyx)lägenhet ihop.

Enligt bokslutet har 2020 varit ett framgångsrikt år ekonomiskt för Bianca med en vinst på 202 miljoner kronor i hennes holdingbolag Sammy Holding. Hon har också gjort en omtalad affär på sin ägarandel i bolaget Caia Cosmetics som säljer makeup och hudvård. Förra året omsatte företaget 150 miljoner kronor. Enligt Bianca beräknas de nå en omsättning på det dubbla i år om försäljningen fortsätter som hittills.

Bianca ägde innan försäljningen 29 procent av aktierna i Caia. I Framgångspodden berättade hon att hon fick mycket mer än de 70 miljoner som det talats om. Enligt Expressen kan det istället ha rört sig om 145 miljoner kronor.

Läs även: Bianca Ingrosso avslöjar – så mycket fick hon efter Caia-försäljningen.

Nu planeras även nya affärer. Enligt Tecksajten Breakit har hon dragit igång en ny satsning. Hon sitter nämligen i styrelsen i bolaget Ani Who AB som ska bygga upp en e-handel inom mode och accessoarer tillsammans med några av grundarna från Caia Cosmetics.

Läs även:

Bianca Ingrossos nya hemliga bolag.

Bianca Ingrossos barnbesked – har kommit på min dotters namn.

Bianca Ingrosso svarar på kritiken från besvikna kunder.

Kunderna rasar mot Bianca Ingrosso och Caia.

Pernilla Wahlgren ifrågasätter Biancas skönhetsingrepp.

Bianca Ingrosso visar upp Caia-kontoret – vi säger bara wow!

Bianca Ingrossos varumärke fortsätter växa – tillgångar på 200 miljoner.

Källa: Expressen

Foto: Instagram @biancaingrosso

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!