Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

Kunderna rasar mot Bianca Ingrosso och Caia

Caia Cosmetics julkalender sålde slut på en timme, men nu rasar kunderna. Julkalendern anses av många inte vara värd sitt pris på 1 795 kronor.

Foto: Instagram @caiacosmetics/@biancaingrosso

På sociala medier rasar följare mot innehållet i den nya julkalendern från Caia Cosmetics. Kritikstormen är bland annat tydlig i kommentarsfältet hos youtubern Margareta Grääs som öppnat kalendern inför sina följare. Där uttrycker många sin besvikelse över innehållet som flera menar är ”undermåligt” i relation till julkalenderns pris på 1 795 kronor.

Sålde slut på en timme

Julkalendrarna, som sålde slut på en timme, uppges ha betytt ett klirr i kassan hos kosmetikaföretaget på 36 miljoner kronor. Julkalendern släpptes i en begränsad upplaga och innehåller 24 påsar med skönhetsprodukter. Men nu menar många konsumenter att kalendern inte motsvarar förväntningarna då de menar att kalendern nästan bara innehåller miniatyrer till ett högt pris. Lucka 13 har dessutom orsakat en del irritation då den inte innehåller en produkt utan en rabattkupong på 20 procent vid kommande Caia-köp.

Bianca svarar på kritiken

Bianca Ingrosso har svarat på kritiken i ett meddelande till Aftonbladet. ”Personligen så älskar jag produkter i resestorlek och efter analyserande av andra julkalendrar så verkar folk älska produkter i resestorlek lila mycket som mig. Tilltalar det inte så är det tråkigt att höra, då tycker vi olika där”, skriver hon. Hon menar också att då produkterna är skräddarsydda och framtagna i begränsad upplaga har julkalendern ”ett otroligt värde för pengarna.” Bianca Ingrosso menar dock att produkter är personliga och att alla har rätt till sin åsikt. ”Självklart är det alltid tråkigare med missnöjda kunder men vi är absolut inte ensamma om att ha resestorlekar i en julkalender”, avslutar hon meddelandet.

Läs även:

Bianca Ingrosso avslöjar – så mycket fick hon efter Caia-försäljningen.

Pernilla Wahlgren ifrågasätter Biancas skönhetsingrepp.

Pernilla Wahlgren köper nytt lyxhus – igen.

Pernilla Wahlgren visar upp sitt nya drömhus.

Bianca Ingrosso visar upp Caia-kontoret – vi säger bara wow!

Bianca Ingrossos varumärke fortsätter växa – tillgångar på 200 miljoner.

Så var Benjamin Ingrossos sommarprat – talar om bråken i familjen.

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!