Home

Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen har köpt ny (lyx)lägenhet ihop

Under deras sju år långa relation har Phillipe Cohen och Bianca Ingrosso varit igenom mycket. Ett flertal uppbrott har skett under åren, likaså försoningar, de har testat att bo tillsammans och att bo som särbos. Nu börjar ett nytt kapitel i relationen.

Foto: Instagram @biancaingrosso

Efter att ha varit ett par från och till under sju år köper nu paret sin första gemensamma lägenhet. I början av året sålde Phillipe sin lägenhet på Östermalm och flyttade i våras in i Biancas lägenhet ett stenkast bort. 

Varit på flera visningar

Bianca har den senaste tiden skvallrat om hur hon besökt en hel del lägenhetsvisningar den senaste tiden och till en början verkade det som att paret var på jakt efter varsin lägenhet. Efter att mamma Pernilla lagt sig i och förklarat att det vore smartare för paret att köpa en större och gemensam lägenhet verkar de till sist ha lyssnat på hennes råd. 

Avslöjar nyheten på Instagram

I en instagram-story berättar Bianca om den stora nyheten. Hon säger “Och ja mina vänner! I början av den här veckan köpte vi våra absolut största drömmars lägenhet! Den har verkligen allt och mycket mer än vad jag någonsin drömt om.” Vi vet dock inte när inflytten sker men det återstår att se!

Enligt uppgifter som Stoppa Pressarna tagit del av ligger lägenheten på en trafikerad gata på Östermalm med promenadavstånd till Phillipe Cohens restaurang Ted och skall vara en 300 kvm stor våning med sju rum! Prislappen? Hisnande 45 miljoner kronor.

I Biancas senaste v-logg berättar hon att allt gick väldigt snabbt från det att hon såg lägenhetsannonsen till det faktiska köpet. Nu väntar ett halvårs väntan innan hon kan flytta in.

– Det är tillträde om sex månader och jag ska renovera om lite, inte mycket för den är redan helt otrolig i sig, säger Bianca i vloggen.

– Den har den perfekta planlösningen, den ligger jättenära där jag bor nu, det är högt i tak, det är fönster överallt, säger Bianca i vloggen och fortsätter:

– Den är 300 kvadratmeter stor, den har fyra sovrum, jättestora ytor, den mest perfekta planlösningen jag varit med om. Den är allt jag nånsin kunnat drömma om. Tanken är att flytta in nästa sommar efter lite renovering, jag ska flytta köket och göra om lite badrum och så vidare.

Läs även:

Bianca Ingrosso vill utredas för PMDS.

Bianca Ingrossos överraskning – på allsångsscenen.

Nu släpps Bianca Ingrosso på Spotify!

Bianca Ingrossos varumärke fortsätter växa – tillgångar på 200 miljoner.

Så var Benjamin Ingrossos sommarprat – talar om bråken i familjen.

Hör när Bianca Ingrosso tar ton – och sjunger i ny reklamfilm för CAIA.

Foto: Instagram @biancaingrosso

Nästa bild

Foto: Instagram @biancaingrosso

Nästa bild

Foto: Instagram @biancaingrosso

Nästa bild

Foto: Instagram @biancaingrosso

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!