Nöje

Bloggaren Victoria Törnegrens gravidlycka – nu avslöjar hon könet

Instagramstjärnan, influencern och bloggaren Victoria Törnegren (syster till Alexandra Bring) går i väntans tider och har precis avslöjat könet på den lilla knodden – IT´S A GIRL! 

Victoria väntar sitt första barn tillsammans med pojkvännen och sambon Erik Forsgren, som även han arbetar som modell och influencer.

På Instagram har Victorias snart 800 000 följare få ta del av gravidlyckan och på bloggen skriver hon att paret var säkra på att det låg en liten kille i magen. Något de vid senaste rutikultaljudet fick reda på inte stämde. “Vi hittade ett perfekt killnamn och har kallat bebisen det sedan dess (i säkert två månaders tid).”

Nu har paret hunnit smälta “nyheten” om att det är en liten flicka de faktiskt väntar på. “Jag fick ändå en liten chock när vi fick det bekräftat. Lite separationsångest från vår lilla pojke vi trott legat där tror jag, haha. Så tips, ställ inte in er och kom fram till ett neutralt namn eller smeknamn att kalla bebis innan ni får reda på könet. Hur som helst så spelar könet inte det minsta roll för oss egentligen.”

Vi på Metro Mode ser fram emot att hälsa den lilla tjejen välkommen till livet och önskar Victoria och Erik all lycka under graviditeten.

Här kan du följa Victorias nya och spännande resa på bloggen och Instagram.

Foto: VictoriaTornegren/Instagram
Källa: Victoriatornegren.se via Cube

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!