instagram facebook pinterest youtube twitter mail sms whatsapp
noje

Bridgerton säsong 3 – Detta vet vi!

Av: Metro Mode

Säsong 3 av “Familjen Bridgerton” ligger en bit in i framtiden, men det finns några ledtrådar om kommande säsonger. Nedan delar vi med oss av det vi tror!

Foto: Netflix

“Familjen Bridgerton”, Netflix stora succéserie, tog helt klart tittarna med storm. Fansen kan inte vänta på den andra säsongen och nu tittar vi närmre på vad den tredje säsongen kan komma att handla om. Netflix har gått ut med att det kommer komma en säsong 3 och 4.

Visa det här inlägget på Instagram

Ett inlägg delat av Bridgerton (@bridgertonnetflix)

Baserat på den första säsongen och kommande, finns det några ledtrådar om vad den tredje kommer att handla om. Serien är byggd på böcker skrivna av Julia Quinn och om de håller sig till förlagan kommer säsongen att följa karaktären Benedict Bridgerton, en av familjens äldre bröder.

Klassiskt sagotema

Den tredje boken i serien “An Offer from a Gentleman”, handlar bland annat om hur Benedict faller för två olika kvinnor, den ena på familjens maskeradbal. Det visar sig senare att de två kvinnorna faktiskt är en och samma, en hertigs dotter som tvingas leva som tjänare år sin styvmamma.

Quinn har inte hymlat med att boken är inspirerad av sagornas värld och om serien följer bokförlagan kommer den att präglas av ett tydligt sagotema. Det finns ännu ingen trailer eller releasedatum till serien, men säsong 2 produceras för tillfället. Vi håller utkik mot slutet av året eller i början av 2022, och kan knappt vänta!

Läs även:

Succéförfattaren bakom Bridgerton är tillbaka med ny serie!

Detta vet vi om Bridgerton säsong 2!

5 anledningar till att Bridgerton nu är Netflix största succé någonsin.

Annons
Annons
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta. Läs mer Jag förstår