Nöje

De mest oväntade kändisromanserna 2023

2023 var sannerligen de otippade kändisromansernas år! Vi listar kändisarna som vi aldrig hade kunnat förutspå skulle hitta varandra.

Foto: Instagram @chariah_/@selenagomez

Hugh Jackman och Deborra-Lee Furness, Sophie Turner och Joe Jonas, Britney Spears och Sam Asghari… för vissa kändisar präglades 2023 av separation och skilsmässa. Andra hittade kärleken – och visst var vi inte de enda som blev smått förvånade när vi först hörde talas om romanserna nedan?

Travis Kelce och Taylor Swift

Foto: Instagram @chariah_

Taylor Swift, 34, och Travis Kelces, 34, romans fångade världens uppmärksamhet när de började dejta efter att den amerikanska fotbollsspelaren offentligt uttryckt sitt intresse för sångerskan. Kelce tycks inte ha mycket gemensamt med Swifts ex, skådespelaren Joe Alwyn – men detta verkar inte vara ett hinder för paret, som har figurerat flitigt i media sedan deras relation blev känd.

Läs även: Travis Kelce “visste” att första dejten med Taylor Swift skulle bli lyckad!

Selena Gomez och Benny Blanco

Foto: Instagram @selenagomez

Selena Gomez, 31, tycktes bekräfta sin relation med musikproducenten Benny Blanco, 35, i december då hon delade med sig av en bild av sig själv och sin nya kärlek på Instagram. Gomez och Blanco har i själva verket känt varandra i flera års tid, men enligt uppgifter var det först i somras som de började dejta.

Läs även: Selena Gomez om relationen med Beny Blanco: “Det bästa som hänt mig”

Ashlyn Harris och Sophia Bush

Foto: Instagram @ashlynharris24/@sophiabush

Det var i höstas som Sophia Bush, känd från tv-serien One Tree Hill, började dejta den före detta fotbollsspelaren Ashlyn Harris. Nyheten kom endast ett par månader efter att Bush skilt sig från sin make sedan 2022, Grant Hughes. 

Läs även: Sophia Bush från “One Tree Hill” ryktas dejta sportstjärnan Ashlyn Harris!

Kylie Jenner och Timothée Chalamet

Foto: Shutterstock

Trots att Kylie Jenner och Timothée Chalamet tycks vara från vitt skilda världar verkar deras relation gå från klarhet till klarhet. Paret har synts på en mängd olika evenemang tillsammans under året som gått, däribland Los Angeles-premiären av Chalamets senaste film Wonka i december och under Golden Globes 2024 som gick av stapeln 7 januari.

Läs även: Kylie Jenner och Timothée Chalamets relation bekräftad – sågs ihop på konsert.

Ariana Grande och Ethan Slater

Foto: Instagram @andrewrannells

Under fjolåret hann Ariana Grande med att både skilja sig från sin make sedan 2021, Dalton Gomez, och hitta kärleken på nytt, denna gång i sin skådespelarkollega från Wicked, Ethan Slater. Även Slater var gift i början av 2023, men han ansökte om skilsmässa i juli – det vill säga samma månad som Grandes och Gomez separation uppdagades.

Läs även: Ariana Grandes skilsmässa löst – ska betala miljoner till exet.

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!