instagram facebook pinterest youtube twitter mail sms whatsapp
noje

Detta är svenskarnas mest udda tacotillbehör

Av: Metro Mode

Taco är en fredagstradition i många svenska hushåll, men det är inte enbart klassiska tillbehör som gäller. Mer än var fjärde svensk har nämligen en udda ingrediens i sin taco, såsom jordgubbar, oliver och banan. Spana in listan med udda tillbehör nedan!

Foto: HelloFresh

Enligt en ny undersökning från YouGov och HelloFresh tar många svenskar ut svängarna när det gäller innehållet i fredagstacon. Nu lanserar HelloFresh TacoBonanza, med flera spännande tacorecept på menyn.

För många är fredagstacon en tradition som inleder helgen och de flesta känner förmodligen igen de klassiska tacotillbehören; tacosås, gräddfil, grönsaker och riven ost. Men fantasin verkar vara oändlig när det kommer till tillbehör. Enligt den nya undersökningen ligger ingredienser som fetaost, banan och oliver i toppen, men på listan finns även mer oväntade inslag som jordgubbar och russin.

Topplista: Svenskarnas mest omtyckta men udda tacotillbehör

  1. Fetaost (15%)
  2. Banan (11%)
  3. Oliver (10%)
  4. Rostad lök (9%)
  5. Jordnötter (8%)
  6. Ketchup (6%)
  7. Jordgubbar (6%)
  8. Russin (5%)

Upplev TacoBonanza-veckor hos HelloFresh

För alla tacos-älskande svenskar finns nu möjligheten att uppleva nya spännande tacorecept hos HelloFresh. Från vecka 46 till vecka 48 har HelloFresh TacoBonanza-veckor med ett nytt tacorecept på menyn varje vecka. Spana in dem här!

Annons
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta. Läs mer Jag förstår