Enkla och lyxiga snacks räddar helgen – chips toppade med löjrom
Glöm en påse grillchips till filmen, festen eller myskvällen med partnern i kväll och satsa istället på enkla och lyxiga godbitar bestående av spröda chips toppade med crème fraiche, löjrom och finhackad rödlök. Det blir nämligen inte mer helg än så här.
Ensamtid i helgen? Varför inte luta dig tillbaka med en bricka med chips, toppade med löjrom och något gott i glaset?
Se receptet nedan!
Chips toppade med löjrom
Du behöver:
Salta chips ( eller nachos)
2,5 dl crème fraiche
1 dl majonäs
Löjrom
Färsk dill
1 finhackad rödlök
Gör så här:
Blanda samman crème fraiche med majonäs i en skål.
Ta fram chipsen och klicka på en bit av creme fraiche-smeten.
Finhacka rödlöken.
Toppa chipsen med löjrom och strö över rödlöken och garnera med dill.
Servera direkt.
Fotograf: Tasteline