instagram facebook pinterest youtube twitter mail sms whatsapp
noje

Förbered dig på ett Disney-äventyr! Nu är officiella trailern till Aladdin här

Av:

Under Grammy Awards visades en ny trailer till Disneys nya version av Aladdin, där vi äntligen fick se Will Smith som Anden för första gången.

Foto: Disney

Annons

2019 är verkligen Disneys år, med filmpremiärer som Dumbo, Lejonkungen och Aladdin. Vi har verkligen mycket att se framemot i vår och sommar. Dumbo har premiär den 29 mars i USA, men sedan har Aladdin premiär. Vi längtar redan!

Nu har vi också fått en ny trailer att titta på, en som visar lite mer smakprov på hur filmen kommer att bli. Vi får se när Jafar får Aladdin att gå in i grottan och hämta lampan, Jasmine skymtar förbi men framförallt får vi se när Aladdin gnuggar på lampan och Anden gör entré. Det är en väldigt blå Will Smith som kommer ut ur lampan och vi får smakprov på hur hans tolkning av Anden kommer att vara.

Den nya versionen av Aladdin är regisserad  av Guy Ritchie och Aladdin spelas av Mena Massoud, Jasmine av Naomi Scott och som du nog listat ut så spelas Anden av Will Smith. Filmen har premiär i USA den 24 maj.

Annons
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta. Läs mer Jag förstår